Expresiile ridicole pe care le debitează părinţii în faţa copiilor

Vă mai amintiţi, desigur, de vremea copilăriei voastre când auzeaţi de la părinţi tot felul de expresii-minune pe care cu greu le credeaţi. A venit rândul să fiţi părinţi şi vă surprindeţi rostind aceleaşi lucruri? Nu sunteţi nici primii, nici ultimii.

RomaniaTV.net
05 mart. 2015, 20:49
Expresiile ridicole pe care le debitează părinţii în faţa copiilor

Iata o lista a celor mai stupide si ridicole expresii pe care le spun parintii. Nici macar ei nu le cred, insa le vine foarte usor sa le zica.

1. Banii nu cresc în copaci

Este foarte adevarat! Totusi, banii pot deveni principalul motiv de disputa intr-o familie. Potrivit unui studiu realizat de GFK Roper, in Statele Unite, 22% dintre barbati au raspuns ca au divortat din cauza banilor.

2. Cine se trezeşte de dimineaţă departe ajunge

Multi oameni iau acesta fraza in serios si se trezesc mai devreme de ora 5:00. Exceptand situatiile in care trebuie sa ajungi la job la acea ora, de ce sa te trezesti asa de dimineata, daca n-ai unde sa te duci si nimic de facut? Fraza incurajeaza privarea de somn de care foarte multa lume a inceput deja sa sufere. Peste un sfert din populatie doarme mai putin de cele minim 6 ore recomandate.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro.