Extremele chirurgiei plastice: Femeia cu sânii ca fesele şi varianta umană a păpuşii Ken

Paula Simonds alias Lacey Wildd îşi doreşte cu ardoare să aibă cei mai mari sâni din lume, dar şi să semene puţin cu păpuşa Barbie. Justin Jedlica a luptat din răsputeri să fie copia umană fidelă a păpuţii Ken, soţul celebrei păpuşi Barbie.

RomaniaTV.net
13 oct. 2012, 17:46

Şi Paula Simonds, şi Justin Jedlica au investit o grămadă de bani şi s-au supus unor operaţii estetice dificile pentru a-şi atinge scopul. Într-un recent documentar, „Going to Extremes”, difuzat de postul de televiziune ABC, cei doi au fost consideraţi a fi „extremele” chirurgiei estetice. 

Mamă a şase copii, Lacey Wildd, pe numele ei adevărat Paula Simonds, a făcut până acum 12 operaţii estetice de mărire a sânilor, până a ajuns la cupa „L”. 

Nu este însă pe deplin mulţumită şi a declarat că nu se va opri până când sânii ei nu vor ajunge cei mai mari din lume. Deocamdată, aceştia se află pe locul 7 într-un clasament mondial. La mărimea şi aşa uriaşă la care au ajuns, sânii ei seamănă mai degrabă cu nişte fese scoase din decolteul hainelor pe care le poartă.

Femeia care locuişte în Hollywood a intervenit cu bisturiul şi asupra altor părţi din trupul ei. Şi-a micşorat stomacul, a făcut patru liposucţii generale, implant şi lifting de fese şi şi-a „sculptat” trupul prin unele părţi.

Această atitudine a femeii faţă de aspectul ei fizic îşi are origiea în adolescenţă, când a devenit deja mamă în urma unei aventuri şi, părăsită de tatăl copilului, a fost nevoită să se descurce singură. A fost chelneriţă, dar nu câştiga suficient şi atunci a decis să se reinveteze.

A devenit model, şi-a schimbat numele şi a început seria operaţiilor estetice, căutând să semene cu un anumit tip feminin… „ceva de tipul Barbie”, după cum a explicat ea în documentarul de la postul de televiziune american ABC. Este acum mulţumită şi de aspectul ei, şi de banii pe care îi primeşte, dezvăluind că modelele ca ea câştigă aproximativ 250.000 de dolari pe an.


Justin Jedlica, păpuşa vie Ken

Mania chirurgiei estetice nu îi ocoleşte nici pe bărbaţi. Justin Jedlica este unul dintre ei. Are 32 de ani, este din New York şi îi place să spună despre el că este păpuşa Ken în carne şi oase. A făcut o obsesie pentru această celebră păpuşă, care a făcut „familie” cu nu mai puţin celebra păpuşă Barbie.

Justin a cheltuit 100.000 de dolari pe mai mult de 90 de operaţii estetice făcute în ultimii zece ani. Şi-a siliconat aproape tot trupul.

Obsesia lui pentru chirurgia estetică a început cu o operaţie plastică la nas, care a fost urmată de încă patru. „Sunt aproape de modelul pe care îl aveam în minte”, spune Justin.

În loc să meargă la sală, să facă exerciţii pentru a-şi modela muşchii, Justin a apelat la implanturi cu silicon. Aproape fiecare muşchi de pe trupul său are un implant de silicon. Întrebat dacă nu se teme ca trupul lui să nu mai suporte o eventuală operaţie estetică, Justin a spus că ştie că riscă, dar că este pregătit să îşi asume orice risc.

Este, de asemenea, conştient de faptul că nu este „nici prea sexy, nici fermecător, nici fabulos”, dar spune că este mulţumit că arată aproape la fel ca păpuşa Ken – idealul său masculin.