Ezoteric: Darul ursitoarelor în funcţie de ziua naşterii tale

În mitologia românească, Ursitoarele sunt fiinţele care stabilesc destinul unui copil la naştere.

18 sept. 2014, 11:23
Ezoteric: Darul ursitoarelor în funcţie de ziua naşterii tale

Ziua nasterii: 1, 10, 11, 21, 31

Persoanele care sunt nascute in aceste zile sunt daruite cu ambitie peste masura si o inteligenta ascutita. De aceea, ele vor reusi in viata doar pe fortele lor si nu asteapta ajutor de la nimeni, scrie Kudika.ro.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum îţi calculezi ascendentul şi ce spune el despre tine

Invata usor, repede si cu placere insa in anii de tinerete pot fi incapatanati si neiertatori. Au standarde inalte si asteptari mari nu doar de la ei ci si de la cei din jurul lor. Isi pierd repede rabdarea cu oamenii si cauta sa atraga pe langa ei doar acele persoane care se ridica la pretentiile lor.

Ziua nasterii: 2,8,12,22

In aceste zile sunt nascute persoanele foarte hotarate, cu pofta de viata si cu foarte mult farmec. Chiar daca sunt inzestrate cu aceste calitati, le sta in fire sa se razbune teribil atunci cand cineva la greseste si nu iarta foarte usor.

Citeşte şi NUMEROLOGIE: Care este SEMNIFICAŢIA NUMELUI tău

Increderea lor este castigata foarte greu si doar de catre oameni pe care ii cunosc de foarte multa vreme. Daca se simt tradati, vor avea grija sa plateasca cel putin cu aceeasi moneda si este aproape imposibil sa priveasca un om care le-a gresit ca mai inainte.

Continuarea pe Kudika.ro.