FACEBOOK Look Back: Cadou emoţionant de la Facebook pentru toţi utilizatorii

FACEBOOK a împlinit recent zece ani. Cu ocazia aniversării, reţeaua de socializare le face utilizatorilor un cadou inedit şi emoţionant. 

RomaniaTV.net
04 feb. 2014, 20:54
FACEBOOK Look Back: Cadou emoţionant de la Facebook pentru toţi utilizatorii

FACEBOOK a devenit în ultimii zece ani cea mai populară reţea de socializare din lume, cu peste un miliard de utilizatori din întreaga lume. Cu ocazia aniversării a zece ani de existenţă, populara reţea de socializare le-a pregătit utilizatorilor o surpriză inedită. 

Dacă ai cont FACEBOOK, poţi acum să vezi o retrospectivă emoţionantă a activităţii tale pe reţeaua de socializare. Sub forma unui clip VIDEO de aproximtiv un minut, FACEBOOK Look Back îţi arată ce ai făcut pe reţeaua de socializare în ultimii ani: fotografii memorabile, poze pe care le-ai distribuit, status-uri care s-au bucurat de aprecierea prietenilor tăi, etc. 

Pentru a vedea şi tu propriul clip FACEBOOK Look Back, tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.facebook.com/lookback. Utilizatorii pot distribui retrospectiva activităţii lor pe FACEBOOK pe pagina personală, apăsând butonul de „Share/Distribuie”.