FACEBOOK Paper: Cum poţi instala aplicaţia în România

FACEBOOK Paper este cea mai în vogă aplicaţie a momentului. Lansată în urmă cu doar o săptămână de Facebook şi aşteptată de toţi cei cărora le place să fie la curent cu ştirile pe telefonul mobil, FACEBOOK Paper a urcat deja în topurile de profil. Totuşi, românii nu pot încă oficial să încerce aplicaţia.

07 feb. 2014, 13:54
FACEBOOK Paper: Cum poţi instala aplicaţia în România

FACEBOOK Paper este, teoretic, disponibilă doar în Statele Unite, potrivit reprezentanţilor Facebook. Aplicaţia, care funcţionează atât ca interfaţă Facebook, cât şi ca agregator de ştiri, a fost lansată în urmă cu o săptămână, dar doar pentru utilizatorii de telefonie mobilă de peste ocean.

Cu toate că FACEBOOK Paper nu poate fi accesată de români în AppStore, internauţii mai iscusiţi au găsit o modalitate de a experimenta şi ei aplicaţia.

Cum să instalezi FACEBOOK Paper în România

Există o modalitate prin care şi românii pot instala şi folosi FACEBOOK Paper. Tot ce trebuie să faceţi este să vă schimbaţi ţara de origine în AppStore din România în Statele Unite şi veţi putea descărca aplicaţia, potrivit playtech.ro. Nu este nevoie să introduceţi un card bancar pentru a face acest lucru. Aplicaţia Facebook Paper este gratuită de descărcat şi folosit.

FACEBOOK ştie când TE DESPARŢI şi când TE ÎNDRĂGOSTEŞTI 

Pentru a vă schimba ţara de origine, urmaţi aceşti paşi la secţiunea iTunes şi AppStore: Configurări >> Afişaţi ID-ul Apple >> reintroduceţi parola personală >> selectaţi Country/Region >> Change Country/Region >> selectaţi United States. Vi se va cere o adresă din Statele Unite, dar puteţi cu uşurinţă furniza o adresă fictivă. După ce instalaţi aplicaţia, puteţi urma aceiaşi paşi pentru a reveni la setările iniţiale.

FACEBOOK: Tu ştii cine îţi vizualizează profilul de Facebook?