FACEBOOK: Povestea băiatului cu 1,6 MILIOANE de PRIETENI de ziua lui

FACEBOOK. O femeie din Statele Unite ale Americii a avut o idee inedită de cadou pentru fiul ei. De ziua băiatului, mama a vrut ca micuţul, care suferă de sindromul Asperger, să aibă prieteni din întreaga lume.

RomaniaTV.net
13 feb. 2014, 10:05
FACEBOOK: Povestea băiatului cu 1,6 MILIOANE de PRIETENI de ziua lui

FACEBOOK. Colin are 10 ani şi suferă de un sindrom care îl izolează de ceilalţi copii de vârsta lui. Deşi băiatul încearcă să-şi facă prieteni la şcoală, copiii râd de el de multe ori, spune mama lui, citată de cnet.com. Când şi-a întrebat fiul dacă vrea o petrecere de ziua lui, micuţul a spus că nu are niciun rost să organizeze o petrecere, pentru că nu are prieteni. Aşa că mama lui Colin s-a gândit să-i facă o surpriză inedită băiatului.

ŞOC! O britanică a aflat de pe Facebook ca soţul ei mai are o nevastă de 19 ani

Jennifer Cunningham a creat o pagină de Facebook denumită „Happy Birthday Colin” pe care a scris că îşi doreşte ca fiul ei, care împlineşte 11 ani pe 9 martie, să aibă ceva mai frumos decât o petrecere de ziua lui: să primească încurajări şi vorbe bune de peste tot din lume. Pagina a crescut rapid în popularitate. La doar câteva zile de la lansare, 1,6 milioane de oameni s-au alăturat efortului de a-i face o surpriză lui Colin.

FACEBOOK ştie când TE DESPARŢI şi când TE ÎNDRĂGOSTEŞTI 

Colin nu ştie încă de existenţa paginii. Mama lui plănuieşte să i-o arate de ziua lui, pe 9 martie, când speră că vor fi şi mai multe urări şi încurajări adresate băiatului ei.

VEZI ŞI Gest EMOŢIONANT făcut de un tată disperat, al cărui fiu a murit. Ce i-a implorat pe oficialii Facebook VIDEO