Faci abdomene şi nu scapi de burtă? Uite unde greşeşti

Te chinui cu tot felul de metode pentru a da jos burta? Apelezi la exerciţii care mai de care mai grele pentru a avea un abdomen plat? Ei bine, ar trebui să ştii că exista alţi factori foarte importanţi pe care dacă nu-i respecţi nu vei scăpa niciodată de grăsimea de pe abdomen.

RomaniaTV.net
14 ian. 2014, 08:53
Faci abdomene şi nu scapi de burtă? Uite unde greşeşti

Sa nu intelegi gresit, exercitiile fizice sunt una dintre cele mai bune metode de a scapa de colacei si de grasimea de pe burta. Mai mult decat atat, exista rutine fizice care dau rezultate uimitoare.

Efectele acestor rutine pot insa sa fie sporite si ca fie vizibile mai repede daca intelegi cu adevarat de ce anume este nevoie pentru a avea un abdomen plat.

Grasimea de pe burta incepe sa se acumuleze cand nivelul de cortizol din organism este crescut. Nivelul de cortizon se ridica in principal din cauza stresului si atunci este distrusa aproape in totalitate masa musculara, lucru ce duce la sporirea depozitarii de grasime. In acest caz, poti face cat de multe abdomene vrei tu ca tot nu vei scapa de grasimea de pe burta.

Insa, exista trei pasi care te vor ajuta sa obtii rezultate incredibile. Toti acesti pasi presupun scaderea nivelului de cortizol si intarirea musculaturii abdominale, reusind astfel sa scapi de grasimea de pe burta.

1. Dormi mult noaptea

Daca nu te odihnesti temeinic noaptea, bioritmul tau este afectat. Vei ajunge astfel sa mananci mai mult si sa iti fie modificata productia de hormoni, lucru ce va duce la cresterea nivelului de cortizol.

Pentru a evita acest lucru trebuie sa dormi minim 6, maxim 7 ore pe noapte. Nu te trezi, daca poti, mai devreme de ora 05.00.

Continuarea pe Lyla.ro.