Faci acest lucru în fiecare zi, dar NU ştiai că iţi strică viaţa amoroasă

Viata ta sexuala este ca si inexistenta? Expertii sustin ca tehnologia ar putea fi sursa acestei probleme. „Tehnologia moderna este motivul pentru care oamenii fac tot mai putin sex. In fiecare casa exista tablete si smartphone care sunt folosite chiar si in dormitor pentru a intra pe retelele de socializare ori pentru a raspunde la email-uri", a declarat intr-un interviu pentru BBC Dr. Cath Mercer.

04 mai 2016, 20:29
Faci acest lucru în fiecare zi, dar NU ştiai că iţi strică viaţa amoroasă

Dr. Meagan Tyler, autoarea „Selling Sex Short”, a subliniat: „Tehnologia afecteaza toate interactiunile sociale. Intrerupi conversatia fata in fata pentru a raspunde la mobil ori la un sms. De ce ar fi diferit sexul?”.

Tehnologia nu va disparea din viata omului modern, insa cum rezolvam problema? Iata cateva sugestii: 

  1. Asigura-te ca patul este o zona in care tehnologia este diferita

Cand patrunzi in dormitor opreste laptop-ul, mobilul etc. Multi terapeuti de cuplu recomanda rezervarea patului pentru intimitate, conexiune si somn. De asemenea, scoate televizorul din dormitor si pune-l intr-o alta camera. Un sondaj de opinie a relevat faptul ca oamenii mai degraba ar renunta la sex in schimbul unei plasme. 

  1. Scapa de anxietatea mobilului

Daca te confrunti cu asa numita anxietate a telefonului mobil (Nomofobia) atunci ai o problema. Brian Alexander, autorul cartii „America Unzipped: In Search of Sex and Satisfaction” explica: „Este greu sa te bucuri de sex daca esti anxios”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.