Factori psihologici care te împiedică să slăbeşti

Când oamenii se gândesc la pierderea surplusului de greutate, se gândesc la privări de tot felul, la restricţii, adică nimic pe lumea asta nu se obţine cu uşurinţă. Persoanele aflate la dietă se simt trişti şi cam nesiguri pe ei.

RomaniaTV.net
02 feb. 2017, 21:10
Factori psihologici care te împiedică să slăbeşti

Este si normal de vreme ce ii lasa pe altii sa decida pentru ei cat valoreaza nedand nicio atentie luminii lor interioare, facandu-i sa se indoieasca de ei insisi „Poate ca nu merit prea multe”. Adevarul este insa ca esti la fel de valoros precum orice alta fiinta umana. Corpul tau poate fi sanatos. Poti sa alegi sa fii fericit. Nu trebuie decat sa schimbi perspectiva asupra vietii si sa folosesti noi intrumente in viata ta. Iata 5 factori psihologici care te impiedica sa slabesti si cum sa scapi de ei.

Te pedepsesti singur

In mod constant de indoiesti de tine, tu insuti alegi sa crezi ca nu meriti sa fii sanatos si ferit. Fii atent la aceste ganduri negative. Urmareste cat de des apar. Si cand esti pregatit, scapa de ele. Schimba perspectiva. Alege ganduri care sa iti dea putere. Alege gandurile de dragoste. Aminteste-ti toate succesele tale si gaseste o mantra care ti se potriveste si care iti da putere. Iar odata aflat in starea pozitiva potrivita, fa alegerile care sa-ti schimbe in bine viata. O sa vezi ca toate deciziile pe care le iei te vor duce in directia potrivita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.