FACTURĂ de INFARCT. Un bărbat a rămas MUT de UIMIRE când a văzut cât are de plătit la apă

Un craiovean a fost în prag de infarct când a primit factura la apă: scrie clar că a consumat 77 de metri cubi de apă într-o lună. Culmea e că nu are în casă nici baie, nici chiuvetă, nici măcar o maşină de spălat, informează România TV.

12 mart. 2015, 17:04
FACTURĂ de INFARCT. Un bărbat a rămas MUT de UIMIRE când a văzut cât are de plătit la apă

Alexandru Ghiţă a rămas mut când a primit ultima factură pentru casa pe care o are în Craiova. În mod normal consuma doi metri cubi de apă pe lună. De data asta, a consumat 77. Cel puţin aşa arată factura.

În ianuarie, factura a depăşit aşteptările. 77 de metri cubi de apă, 488, 86 de lei. Nu există baie, nu există toaletă. E din aceea în curte cum era odată„, a spus Alexandru Ghiţă.

Omul a pus mâna pe telefon şi a sunat la compania de apă.

Citeşte şi SFATURI UTILE. Cum să SCAZI factura la curent cu 40%

Mi-a zis: „Domne, sapă şi după ce sapi şi vezi că nu e ţeava spartă în curte, mă suni”. Era vinerea, îl deranjasem. Ne-am apucat, am săpat un metru jumăte, domne să nu fie ţeava spartă. Am văzut că nu e spartă şi am sunat din nou. Domne am o problemă, hai să vedem cum facem cu ăştia 77 metri cubi de apă că e fabulos de mult. Domne, dacă atât indică apometrul, eşti bun de plată„, a spus Alexandru Ghiţă.

Bărbatul mai are, însă, o şansă. Să conteste factura şi să ceară verificarea apometrului.

Dânsul de fapt contestă un consum de 77 metri cubi. I se pare o cantitate mare sau foarte mare. Asta este! Are dreptul să conteste. Noi ne limităm la apometrul respectiv„, a precizat Dorel Grigorie, director Compania de Apă.

Culmea este că omul plăteşte de şapte ani şi canalizarea care de fapt nu există.

Citeşte şi Cum sunt românii furaţi la toate facturile