Familia Aurei Ion caută dreptatea în străinătate. Va angaja avocaţi din Anglia

Familia Aurei Ion încearcă prin toate mijloacele să facă lumină în tragedia aviatică de la începutul acestui an. Tatăl studentei a declarat pentru ziarul Ring că va da statul român în judecată pentru tergiversarea anchetei. Decizia luată de familie a venit la scurt timp după ce medicii de la IML au decis refacerea expertizei medico-legale în dosarul morţii Aurei Ion.

22 mai 2014, 06:36
Familia Aurei Ion caută dreptatea în străinătate. Va angaja avocaţi din Anglia

La patru luni de la tragedia aviatică din Apuseni, familia Aurei Ion a decis să accelereze procedura de investigare a morţii studentei.

„Suntem deja în tratative cu o casă de avocatură din Anglia, cu ajutorul căreia să dăm în judecată statul român. Numai în străinătate putem afla adevărul. Vom epuiza toate căile aici, întâi, apoi mergem în afară”, a declarat tatăl studentei, pentru ziarul Ring. „Toată actiunea noastră are de-a face cu faptul că institutiile publice ale statului nu si-au făcut datoria si trebuie să ne asigurăm, ca cetăteni ai statului, că lucrurile se vor îndrepta„, spune şi Mariana Ciucă, sora studentei. Familia Aurei Ion a luat această hotărâre după ce medicii de la IML au decis refacerea expertizei medico-legale în dosarul morţii Aurei Ion.

Citeşte şi RĂSTURNARE DE SITUAŢIE: Aura Ion, studenta moartă în accidentul aviatic, va fi DESHUMATĂ

Totodată, sora Aurei a postat pe Facebook un mesaj prin care îi roagă pe cei care au imagini de dinaintea tragediei cu avionul prăbuşit să le trimită pe adresa de e-mail [email protected]. Prin acest mesaj, familia Aurei Ion speră să apară probe noi care să elucideze accidentul din 20 ianuarie.

Citeşte şi Mesaj halucinant al surorii Aurei Ion! „Viaţa din tine s-a scurs încet…” Continuarea este sfâşietoare

Dragii mei, Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile face un apel către toate instituţiile şi persoanele care deţin fotografii sau imagini video cu aeronava de tip BN-2A-27 Islander, (…)să le transmită pe adresa de e-mail [email protected]. (…) Fotografiile şi imaginile video cu aeronava realizate la o dată anterioară producerii accidentului aviatic menţionat pot contribui la o mai bună desfăşurare a operaţiunilor de investigaţie„, a scris ea.

Citeşte şi MESAJUL DE DINCOLO DE MOARTE al AUREI ION. Ce au gravat părinţii pe mormântul ei