Familia AUREI ION, decizie radicală. Ce au făcut cu camera tinerei, la un an şi jumătate de la tragedie

Clipe grele pentru familia Aurei Ion. Mariana Ciuca, sora cea mare a studentei care a murit cu lacrimile inghetate pe fata in tragedia aviatica din Muntii Apuseni, a spus ce s-a intamplat in camera in care a locuit eroina.

17 iul. 2015, 12:28

Chiar daca dupa tragedia din Muntii Apuseni, ce a avut loc in ianuarie anul trecut, familia voia să transforme complet camera in care a locuit Aura Ion, Mariana Ciuca a dezvaluit ca a renuntat la aceasta idee, deoarece a fost prea greu pentru ea, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Tragedie aviatică Apuseni. Bunurile Aurei Ion, de NEGĂSIT. Familia acuză autorităţile de TERGIVERSARE

Camera a fost transformata in altar

Lucrurile eroinei au ramas in acelasi loc, in schimb, familia regretatei studente a transformat locul in care statea fata intr-un altar dedicat Aurei.

„Nu am mai facut modificari! Am lasat-o asa, ne este greu. Toate lucrurile si cartile ei sunt aici. Nu imi plac schimbarile!”, a spus Mariana Ciuca.

Au donat haine in satul unde a copilarit Aura Ion

De cand s-a intors in tara, Mariana lucreaza intensiv cu avocatii, iar in timpul liber se ocupa de asociatia care poarta numele surorii sale. 

Citeşte şi Primul RAPORT OFICIAL despre tragedia din Apuseni: Avionul NU avea probleme la motoare

„Am avut si intalniri pe asociatie, incercam sa ajutam cat de mult putem, cautam voluntari! Pana acum am donat hainute de nou-nascuti la trei familii defavorizate din satucul unde a copilarit Aura! Urmeaza sa ducem mai multe hainute la copiii abandonati de la spitalul Marie Curie!”.

Tanara a vorbit si despre starea parintilor sai, cei care isi revin greu dupa disparitia fiicei lor. „Nu sunt foarte bine, mai ales in contextul ultimelor informatii din dosar! Care ne confirma faptul ca Aura putea fi salvata!”, a mai declarat Mariana Ciuca.