Familia Denisei Manelisa a chemat tot neamul la căpătâiul artistei. „Nu ştie cât mai are, veniţi să o vedeţi”

Starea de sănătate a Denisei Răducu pare să se deterioreze de la o zi la alta, spre îngrijorarea tuturor celor din jurul ei. Mai mult decât atât, acesta e și motivul pentru care vedeta le-a cerut rudelor ei, imperativ, să îi facă o ultimă plăcere.

29 iun. 2017, 07:40
Familia Denisei Manelisa a chemat tot neamul la căpătâiul artistei. „Nu ştie cât mai are, veniţi să o vedeţi”

Din păcate, veștile triste par să nu se mai oprească când vine vorba de Denisa Răducu. Iar acum, pare-se, problemele cântăreței sunt mai grave ca niciodată. De altfel, acesta este și motivul pentru care, deunăzi, Denisa i-a rugat, cu o voce stinsă, pe cei din jurul ei să îi cheme, la căpătâi, să îi cheme rudele și pe toți cei care, de-a lungul timpului, i-au fost aproape.

Citeşte şi Denisa Manelista are dureri groaznice şi are momente în care îşi doreşte să moară. Nici morfina nu îşi mai face efectul

„Nu știe cât mai are, veniți să o vedeți”, pare să fi fost mesajul prin care rudele apropiate ale Denisei i-au chemat pe ceilalți membrii ai neamului. „Veștile nu sunt bune, starea ei e gravă”, a continuarea, în momentul în care unii au cerut explicații pentru convocarea atât de bruscă.

Mai mult decât atât, se pare că, în ultimele zile, durerile cumplite o secătuiesc de puteri pe Denisa care abia mai este în stare abia să scoată câteva cuvinte – cerând, de fiecare dată, aproape medicamente- și are momente în care nici nu îi mai recunoaște pe cei din jur.

Citeşte şi Suma colosală pe care a cheltuit-o iubitul Denisei pe tratamentele cântăreţei. A renunţat la tot

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.

Sursa: spynews.ro