Cristian Cioacă, încă o LOVITURĂ. Familia Elodiei vrea custodia fiului lui, Patrick Cioacă

Începe lupta pentru custodia copilului Elodiei. Cu mama moartă şi tatăl în închisoare, Patrick a rămas deocamdată în grija surorii poliţistului. Mama Elodiei va face totul însă pentru a-şi creşte nepotul, de care spune că a fost îndepărtată. Emilia Ghinescu vrea, din nou, să ceară custodia lui Patrick.

19 iun. 2014, 06:24
Cristian Cioacă, încă o LOVITURĂ. Familia Elodiei vrea custodia fiului lui, Patrick Cioacă

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, a declarat la România TV că intenţionează să ceară custodia nepotului ei Patrick şi spune că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-l ajuta pe micuţ.

Patrick voia să vină la mine, la Braşov, însă ultima oară când am vorbit cu el nu şi-a mai exprimat această dorinţă. Nu mai vorbea deloc cu mine şi plângea. Când ne-am întâlnit ultima oară ţipa într-una. A fost jenant. Sora lui Cristian Cioacă îl ţinea stâns de mână şi îl dirija. O să facem tot ce este necesar pentru a obţine custodia lui Patrick. Vrem să îl ajutăm cât putem. Am toate condiţiile pentru a-l creşte, la fel cum am făcut şi cu copiii mei”, a declarat Emilia Ghinescu.

Poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată de Tribunalul Argeş, de 22 de ani de închisoare. Curtea de Apel Piteşti, care miercuri după amiază s-a pronunţat definitiv în acest dosar, a schimbat încadrarea juridică a faptei din „omor” în „lovituri cauzatoare de moarte„.

Citeşte şi: CRISTIAN CIOACĂ, ridicat de poliţie şi dus în arestul IPJ Argeş: „Nu se termină aici”