Familia lui Patrick Ekeng cere despăgubiri de SUTE DE MII DE EURO. „Acuze de OMOR din CULPĂ!”

Familia jucătorului camerunez Patrick Ekeng a decis să meargă în instanţă, pe cale civilă, şi să îi dea în judecată pe cei pe care îi consideră responsabili de moartea jucătorului care avea 26 de ani în momentul tragediei.

25 sept. 2016, 17:34
Familia lui Patrick Ekeng cere despăgubiri de SUTE DE MII DE EURO. „Acuze de OMOR din CULPĂ!”

Pornind de la Liviu Bătineanu, doctorul echipei, procurorii au audiat toate persoanele implicate direct în decesul lui Patrick Ekeng, aceştia decizînd deschiderea unui dosar în rem pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu.

„Familia lui Ekeng a decis ca medicul de pe ambulanţă să fie acuzat de omor din culpă. Procesul s-a pus pe rol”, a fost anunţul făcut de apropiaţii familiei pentru Fanatik.

Alarmă pentru familia lui Patrick Ekeng. Rezultate ŞOCANTE la autopsia finală

Vlad Hosu, reprezentantul legal al familiei Ekeng, a precizat că nu poate face, fără acordul familiei, mai multe precizări.

„Nu sînt în măsură să vorbesc mai multe fără un acord din partea familiei lui Patrick Ekeng. Pot doar să confirm că s-a deschis un proces”, a declarat avocatul.

Soţia lui Patrick Ekeng n-a văzut nici un ban de la Dinamo. „Îi dau în judecată!”

Chiar dacă este în fază incipientă, iar partea vătămată – familia lui Ekeng – nu a stabilit prejudiciul adus în momentul în care Patrick Ekeng a murit, persoanele autorizate din anturajul soţiei lui Ekeng şi a familiei acestuia au dezvăluit că vor fi cerute despăgubiri:”Prejudiciul sufletesc e prea mare, incomensurabil, însă familia o să ceară despăgubiri materiale din partea medicului şi a instituţiilor implicate. Este prematur să stabilim care va fi suma, către ce persoane şi instituţii se vor îndrepta, însă va fi o sumă ridicată la câteva sute de mii de euro”.