Familia lui Şerban Huidu a primit o nouă lovitură. Necazurile se ţin lanţ

Obligat să plătească retroactiv impozitele pe ultimii cinci ani, Florin Huidu s-a trezit cu terasa restaurantului demolată de către autorităţi. În locul ei a răsărit un spaţiu de promenadă, de toată frumuseţea, scrie cancan.ro.

14 sept. 2014, 19:16
Familia lui Şerban Huidu a primit o nouă lovitură. Necazurile se ţin lanţ

Exact când şi-a propus să se retragă din afaceri şi să fugă cât mai departe de datorii, Florin Huidu, tatăl lui Şerban Huidu, a fost ajuns din urmă exact de ce i-a fost cel mai frică.

Citeşte şi Şerban HUIDU, muşcat de câine la mormântul mamei sale

Mai exact, după atacul sângeros de la restaurantul sau, când el şi soţia să au fost atacaţi de un client, autorităţile i-au desfiinţat acum terasa. Locul arată de nerecunoscut, după ce tatăl „cârcotaşului” şi-a strâns mesele şi scaunele, iar autorităţile au amenajat un spaţiu de promenadă. Potrivit cancan.ro, explicaţia autorităţilor pentru acest fapt a fost următoarea: terasa exterioară a fost închisă pentru că ocupa abuziv o parte din domeniul public.

Citeşte şi ŞERBAN HUIDU, aşa cum nu l-ai văzut de la accident. RÂDE şi GLUMEŞTE cu prietenii la TERASĂ

Această acţiune face parte dintr-un proiect mai amplu al edilului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, de eliberare a domeniului public şi reamanejare a spaţiului astfel încât bucureştenii să fie mulţumiţi.