RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul medicului român MORT în Franţa. Ce spune familia Simonei Zahan

Familia medicului anestezist, despre care presa franceză susţine că s-a sinucis la Spitalul din Châteauroux, un oraş din centrul Franţei, are o altă variantă asupra morţii. Rudele Simonei Zahan au declarat că femeia a murit ca urmare a epuizării la locul de muncă.

19 mart. 2014, 17:06
RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul medicului român MORT în Franţa. Ce spune familia Simonei Zahan

Potrivit presei din Franţa, medicul Simona Zahan ar fi murit după ce şi-a administrat intravenos o doză de produse mortale, chiar în spitalul din Châteauroux, acolo unde lucra. Familia româncei este revoltată de ipoteza sinuciderii, care a fost înaintată, şi are o altă variantă asupra morţii.

Mama şi sora medicului, care este procuror în Bucureşti, au declarat că Simona a murit de epuizare şi că documentele medicale nu susţin varianta sinuciderii, potrivit jurnalul.ro. Mai mult, familia doreşte să dea în judecată presa franceză care a răspândit varianta sinuciderii.

Simona Zahan este originară din Târgu-Jiu, avea 37 de ani, era căsătorită cu un medic care urma să se angajeze şi el la un serviciu de ambulanţă în Franţa. Împreună au un băieţel în vârstă de 6 ani şi se mutaseră în Châteauroux de patru ani. Iniţial, au lucrat în Timisoara, ca medici, şi au plecat în Franţa pentru un salariu mai bun.

Simona Zahan va fi înmormântată, sâmbătă, în comuna gojeană Scoarţa, lângă bunicii care au crescut-o.