Familie distrusă în urma tragediei de pe centura Ploieştiului: Soţul a murit, iar fiul, în stare gravă la spital VIDEO

Dramă în familiile victimelor accidentului de pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, în care cinci persoane au murit şi 28 au fost rănite. Majoritatea victimelor provin din localitatea Măneşti. Printre ele se aflau un băiat care mergea la şcoală şi tatăl lui. Bărbatul a murit în urma impactului, iar elevul a ajuns în stare gravă la spital.

06 feb. 2016, 11:11
Familie distrusă în urma tragediei de pe centura Ploieştiului: Soţul a murit, iar fiul, în stare gravă la spital VIDEO

O familie din localitatea Măneşti, judeţul Prahova, trăieşte un adevărat coşmar. Capul familiei a murit în accidentul care s-a produs pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, iar fiul lui, de doar 15 ani, a ajuns în stare gravă la spital, potrivit România TV. Băiatul mergea la şcoală, ultima zi înainte de vacanţă, iar tatăl lui spre serviciu.

Rudele îndurerate fac mărturii cutremurătoare. „El de obicei stătea în spatele autobuzului (bărbatul mort în accident – n.r.). Baietelul statea pe la jumatatea autobuzului, cu niste colegi din sat. Si ca niciodata, barbatul s-a ridicat de pe scaun mult mai inainte ca sa coboare si a mers in fata, langa sofer. Se tinea de bara, langa sofer. Probabil, a vazut masina cu nisip, s-a intors repede la baietel si i-a zis sa se tina bine. Atat a mai apucat sa mai spuna„, a declarat mătuşa băiatului.

La câteva secunde după ce şi-a avertizat fiul, bărbatul şi-a dat ultima suflare. A lăsat în urmă o familie plină de griji. Soţia lui este grav bolnavă, iar acum câţiva ani, fiica lor a murit tot într-un accident de circulaţie. „Sotia barbatului este de doua saptamani operata. I-au scos fierea. Are doua ulcere. Ei au mai avut o fata, la 20 de ani a murit in accident de masina. Era anul trei la facultate„, a mai spus femeia.

În tragedia de lângă Ploieşti, cinci persoane au murit şi alte 28 au fost rănite.

CITEŞTE ŞI: Accident MORTAL Ploieşti. Coincidenţă MACABRĂ. O mamă şi-a căutat degeaba copilul la spital