Fane Spoitoru, înmormântat ca un rege. Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum VIDEO

Înmormântarea lui Fane Spoitoru, cunoscutul interlop decedat săptămâna trecută în Israel, după un atac vascular cerebral, a blocat, sâmbătă, o parte din Bucureşti. Pentru a se evita incidentele, un număr mare de forţe de ordine a fost mobilizat pe traseul parcurs de cortegiul funerar de la Cernica până la Cimitirul Bellu, acolo unde a fost înhumat.

RomaniaTV.net
16 apr. 2016, 16:39
Fane Spoitoru, înmormântat ca un rege. Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum VIDEO

Fane Spoitoru a avut parte de o înmormântare grandioasă, mii de oameni conducându-l sâmbătă pe ultimul drum. Cortegiul funerar a fost format din zeci de maşini, iar traficul a fost blocat total în mai multe zone. Nu au lipsit nici incidentele.

Zeci de camioane cu coroane cum nu s-au mai văzut s-au umplut de la primele ore ale zilei pentru Fane Spoitoru. Cele mai mari coroane au fost ale soţiei Elena – o inimă de cinci metri din trandafiri roşii – şi cea a fratelul aflat în puşcărie.

Fanfara a cântat, iar trupul lui Fane Spoitoru a fost mutat de pe stadionul Cernica în maşina mortuară. Cortegiul cu mii de oameni a pornit apoi spre biserica din Pantelimon, unde a avut loc o slujbă religioasă, înainte ca trupul neînsufleţit să fie dus la Cimitirul Bellu. Slujba religioasă a fost oficiată de trei preoţi.

Manelişti, sportivi şi membri ai altor clanuri cunoscute au venit să-i aducă un ultim omagiu şi au spus despre el că a fost un om care a respectat pe toată lumea şi care a ştiut să se facă respectat.

„Acest om pentru mine a fost deosebit de mic copil. Mă punea să cânt şi a contribuit foarte mult la gloria mea”, a declarat Dan Bursuc.

La ieşirea din biserică, Fane Spoitoru a avut parte de aplauze asemenea artiştilor celebri. Cortegiul funerar a plecat apoi la Bellu, unde a fost aşternut un covor de flori pe drumul de la poartă până la capelă. În îmbulzeala creată a avut loc şi un incident. Un bărbat a leşinat şi, în cădere, s-a lovit puternic la cap, dar a fost ridicat de jandarmi.

Maneliştii au ţinut un adevărat recital la cavoul de marmură neagră al lui Fane Spoitoru.