Fanele Vampire Diaries vor fi DEZAMĂGITE. Unul dintre cei mai sexy actori s-a căsătorit în secret

Joseph Morgan, actorul care dă viaţă personajului Niklaus Mikaelson în "The Vampire Diaries" s-a căsătorit cu actriţa Persia White în Jamaica pe data de 5 iulie. Cei doi au avut parte de o ceremonie intimă, cu numai 26 de invitaţi.

24 iul. 2014, 12:33

Cei doi actori s-au cunoscut in anul 2011 pe platourile de filmare ale serialului „The Vampire Diaries„, iar in luna mai a lui 2014 au anuntat ca sunt logoditi. Doua luni mai tarziu, actorul si partenera lui au confirmat pentru presa ca sunt sot si sotie, scrie perfecte.ro.

„Nu a fost nimic coplesitor. Am vrut sa avem un eveniment intim, frumos si in ton cu natura”, a spus White, care a jucat in „The Vampire Diaries” rolul mamei lui Bonnie.

Cei doi au ales Jamaica deoarece amandoi au crescut langa ocean si iubesc plaja. In plus, ei cred ca jamaicanii sunt extraordinari, asa ca nu a existat o alta alternativa pentru locatie.

„Invitatii au fost membri ai familiei si un grup restrans de prieteni. „Cavalerul meu de onoare a fost, de exemplu, actorul Matt Ryan pe care il cunosc de peste 20 de ani, din adolescenta”, a spus Jospeh.