FANII au rămas ÎNMĂRMURIŢI. Solistul unei trupe rock a MURIT pe SCENĂ în timpul unui CONCERT FOTO

Solistul unei trupe rock din Argentina a murit după ce s-a electrocutat pe scenă, din cauza unui microfon defect. Fanii au rămas înmărmuriţi.

26 nov. 2014, 07:36

Agustin Briolini, un tânăr de doar 21 de ani, solistul trupei rock Krebs, a murit într-un mod teribil, după ce a fost electrocutat în timp ce se afla pe scenă şi a murit în câteva secunde, potrivit Mirror.

Citeşte şi Dosarele X: O femeie a fost omorâtă de o altă femeie, „moartă” de trei săptămâni

Astfel, bărbatul cânta, în momentul în care a atins microfonul ca apoi să cadă la podea. Doctorii au încercat o oră să îl resusciteze, înainte să îl transporte la spital, însă inima i-a cedat din cauza şocului electric, în cele din urma artistul fiind pronunţat mort. 

Citeşte şi Cazul care a şocat lumea: Un participant la un concurs de talente, MORT la 25 de ani. A picat de la fereastră

Şocant este faptul că trupa se pregătea să îşi promoveze primul album, în oraşul Villa Carlos Paz, din regiunea Cordoba, în momentul în care a avut loc teribilul incident. Toboşarul Diego Regali, 21, şi chitaristul Gustavo Escober, 22, spun că nu le vine să creadă ceea ce s-a întâmplat.