Fără CHILOŢI şi SUTIENE pe covorul roşu. Vedetele şi-au arătat PĂRŢILE INTIME în faţa camerelor GALERIE

Pe lângă premiere, defilarea vedetelor pe covorul roşu este întotdeauna atracţia publicului. De fiecare dată, fotografii reuşesc să surprindă vedete în ipostaze mai puţin decente.

01 nov. 2014, 11:54

Vedetele din showbiz-ul mondial fac senzaţie pe covorul roşu, la fiecare apariţie. Multe staruri au fost surprinse de fotografi în diferite ipostaze jenante. De pildă, rochiile doamnelor au lăsat să se vadă mai mult decât trebuia.

Maitland Ward pare să nu aibă nimic de ascuns şi niciun complex în privinţa aspectului tău fizic, cu toate că are 37 de ani. Astfel, ea a fost fotografiată pe covorul roşu într-o rochie extrem de transparentă şi fără chiloţi. Vedeta şi-a lăsat lenjeria acasă şi a purtat o rochie transparentă la premiera filmului „A Haunted House 2”, lăsând să se vadă o parte dintr-un tatuaj desenat în zona intimă, dar şi trupul bine lucrat.

Rita Ora şi-a arătat bikini la o gală în New York. Paparazii au fost pe fază şi au surprins momentul jenant care i-a adus cântăreţei titlul de cea mai proast îmbrăcată vedetă de la eveniment.

În timp ce păşea pe covorul roşu, Rita nu a observat că a lăsat să se vadă lenjeria intimă pe care o purta, paparazzi prezenţi imortalizând imediat momentul. Chiar dacă a încercat să ascundă momentul jenant, şi-a dat seama prea târziu de gafă

Din păcate pentru tânăra artistă, aceasta a fost selectată printre cele mai prost îmbrăcate vedete de la gală.

Cu două zile înainte de la împlini vârsta de 33 de ani, Paris Hilton a organizat o petrecere de pomină în West Hollywood, California. Îmbrăcată într-o rochie semnată Alon Livn, moştenitoarea imperiului Hilton părea într-o dispoziţie de zile mari, după ce anunţase pe Twitter că se simte ca o „prinţesă” în rochia roz pe care a primit-o chiar de la designer. Din nefericire, când a ajuns pe covorul roşu, rochia despicată în faţă i-a lăsat la vedere blondei mai mult decât trebuia, mulţi speculând că Paris cel mai probabil nu purta lenjerie intimă.

Rosario Dawson a intrat şi ea pe lista actriţelor de la Hollywood care au dezvăluit corpul lor mai mult decât trebuie. Aflată pe covorul roşu de la Cannes în 2013, Rosario a avut o rochie cu o crăpătură mult prea mare, arătându-şi zona intimă.

Vedeta şi-a dat seama abia târziu de greşeală, când deja fusese fotografiată de toată lumea.

Lady Victoria Hervey a atars toate privirile şi blitz-urile aparatelor de fotografiat, la Globurile de Aur. Dar nu pentru că ar fi fost distinsă cu un astfel de premiu, ci pentru apariţia ei insolită, transparentă.

Mai precis, lady Harvey s-a afişat într-o rochie străvezie, ca firul celui mai fin ciorap de mătase, prin care, totuşi, un ochi versat putea să distingă şi câteva vergeturi. Rochia a fost creaţia designerului indian Gaurav Gupta, după cum dezvăluie Daily Star.

Dar dacă „ginta masculină” a fost încântată de ceea ce a văzut – aproape totul – nu la fel s-a întâmplat şi cu reprezentante ale sexului frumos, mai pretenţioase. Comentatorul de modă Melissa Hoyer, de la news.com.au, a spus că nu înţelege ce este cu „această obsesie a femeilor de a-şi expune fiecare părticică a trupului pe covorul roşu. Acest obicei nu denotă decât o disperare totală după publicitate”.

Nu este însă pentru prima oară când aristocrata în vârstă de 37 de ani îşi arată goliciunile. La festivalul de la Cannes, în 2012, lady Victoria a apărut într-o rochie asemănătoare, transparentă sub care se vedea ceea ce semăna cu un costum de baie.

Nu sunt singurele vedete de la Cannes care au arătat prea mult pe covorul roşu. Actriţa Julianne Moore a fost surprinsă, de asemenea, într-o situaţie jenantă pe covorul roşu la Cannes, la premiera filmului „Marele Gatsby”.

Eva Longoria, actriţa din „Neveste disperate”, a găzduit una dintre galele organizate în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Cu această ocazia, vedeta a purtat o rochie neagră transparentă care i-a lăsat bikini la vedere.

Toată lumea bună a filmului, în frunte cu vedetele hollywoodiene, se adună o dată pe an, în luna mai, la Cannes. Premiile nu sunt niciodată pentru toate starurile, dar multe dintre ele reuşesc să atragă atenţia asupra lor la apariţia pe covorul roşu.

Unele dintre ele graţie ţinutelor avangardiste, precum Nabilla Benattia, îmbrăcată într-o rochie transparentă Jean Paul Gaultier, iar altora pur şi simplu le-au jucat rochiile feste, cum i s-a întâmplat lui Ayem Nour.