Fără supravieţuitor, la Discovery: Bear Grylls a fost concediat

Publicat: Miercuri, 14 Martie 2012 08:33 // Actualizat: Miercuri, 14 Martie 2012 15:53 // Sursa: RTV.net

Bear Grylls, cunoscutul realizator al emisiunii "Tehnici esenţiale de supravieţuire", difuzată de Discovery a fost concediat. Postul TV a decis să îi rezilieze contractul lui Grylls pentru că acesta nu ar fi vrut să se implice în două proiecte noi.

Foto: wikipedia.org

Prezentatorul se angajase să fie protagonistul celor două serii Discovery, însă ar fi refuzat să participe la filmări pentru că acestea i-ar fi forţat prea mult limitele.

În vârstă de 37 de ani, Bear Grylls a scris peste 12 cărţi, dintre care cele mai multe sunt ghiduri de supravieţuire. Fost luptător în cadrul forţelor speciale ale armatei britanice, el a publicat o carte de memorii care a bătut toate recordurile la vânzări în Anglia şi Australia. Grylls a inpirat o aplicaţie de iPhone şi un joc video bazat pe emisiunea sa şi este creatorul unei linii vestimentare.

3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mar 10:35
...însă ar fi refuzat să participe la filmări pentru că acestea i-ar fi forţat prea mult limitele. Citeste mai multe … ...
14 mar 09:29
...o aplicaţie de iPhone şi un joc video bazat pe emisiunea sa şi este creatorul unei linii vestimentare. Sursa ...
14 mar 08:40
...că acesta nu ar fi vrut să se implice în două proiecte noi. Citește mai departe… More here: Fără supravieţuitor, la...
1
EUR
4.6599
RON
14 Nov
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H