FARMECE de DRAGOSTE. Sângele menstrual, principalul ingredient folosit de VRĂJITOARE. Vezi ce fac cu el

Atunci când femeile sunt hotărâte să cucerească un bărbat sunt în stare de orice. Unele ajung să apeleze chiar la resursele magiei negre pentru a-şi atinge scopul. Cazuri de vrăji au fost semnalate de multe ori în istorie, iar după unele poveşti farmecele sunt cât se poate de reale şi în ziua de azi.

05 apr. 2014, 11:17
FARMECE de DRAGOSTE. Sângele menstrual, principalul ingredient folosit de VRĂJITOARE. Vezi ce fac cu el

Magia neagra a fost utilizata timp de secole pentru a face sa cada o persoana in mrejele iubirii, scrie vrajitoare-farmece.ro.

Iata o reteta standard a unei potiuni de dragoste: sange menstrual, cenusa de par, pudra de unghii, creier de liliac si piele de broasca. Acesta a fost cocteilul (amestecat in vin) servit regelui Louis XV de catre favorita sa, marchiza de Pompadour pentru a-i face farmece de dragoste. Batrana care a preparat „licoarea” a sfarsit prin a fi arsa iar doamna de Pompadour a ramas amanta regelui timp de 20 de ani.

Citeşte şi PARANORMALUL MOTIV pentru care un bărbat şi-a ÎNJUNGHIAT nevasta. Vezi ce au găsit POLIŢIŞTII

Sângele menstrual, ingredientul principal

Sângele menstrual a fost intotdeuna un ingredient de baza in potiunile pentru farmecele de iubire sau farmece de dragoste. Elisa Schteinhau, o practicanta a magiei negre din Munchen sustine ca sangele menstrual contine substante narcotice extrem de excitante.

Un pahar cu o astfel de licoare -spune ea- ar putea provoca halucinatii intense. Uneori femeile strecoara cateva picaturi de sange menstrual in spatele urechii barbatului adormit. Se spune ca aceasta pata inchegata se va mentine timp de trei zile. Uneori un strop de sange menstrual este adaugat in cafea sau in vin sau chiar in crema de ras sau in colonie. In fapt, aceste practici pot avea consecinte dezastroase.

In primul rand, barbatul poate avea reactii alergice, in al doilea rand, se poate ajunge la otravire. Mai mult decat atat: se spune ca daca un iubit este vrajit prin acest procedeu, farmecul nu va dispare niciodata. Elisa spune ca a fost martora unui astfel de incident. O femeie i-a aplicat vraja aceasta sotului ei necredincios, dar s-a indragostit apoi de un alt barbat si a incercat sa divorteze. Povestea s-a incheiat cu uciderea ei de catre sotul gelos.

Citeşte şi O altă vedetă, clientă fidelă la vrăjitoare. Vezi cine apela la farmece pentru a-şi aduce iubitul înapoi

„Mandragorele”, ingredient de lux

Sangele menstrual este cea mai ieftina substanta utilizata in astfel de magii. Cea mai scumpa este mandragora, merele de pamant care cresc sub anumiti copaci. In vechime, atunci cand condamnatii erau spanzurati de stejari sau de brazi de munte, picaturile scurse din testiculele lor (numite „mandragorele barbatilor spanzurati”) erau adunate de fetele de la tara si vandute doamnelor bogate.

Cum executia prin spanzuratoare nu se mai practica in Europa, se pare ca astfel de „mandragore” uscate sunt aduse prin contrabanda din Iran, Sudan , sau Arabia Saudita.

Citeşte şi Cum ştii dacă ţi s-au făcut FARMECE şi cum le poţi DEZLEGA

Pretul unei mandragore ajunge la 5000 de dolari în Anglia sau Franta, dar desigur, exista multe contrafaceri. Se crede ca pudra din mandragore provoaca „orbirea din dragoste” a unui barbat, care inceteaza de a mai reactiona sexual fata de femei, cu exceptia sotiei lui.

Cum pot face rău vrăjitoarele

Exista multe modalitati prin care vrajitorii fac lucrarile diavolesti. Uneori apar prin casa lucruri straine, cum ar fi pietricele, sarme indoite in unghi drept, diverse tablite de metal, ardei iute, piper, bani de metal, carpe, fire de par descantat, ate, scame, puf sau fulgi de la pasari moarte, par de mort maruntit, flori, frunze sau petale de la mort etc.

Daca ti-ai dat seama ca poate fi un lucru necurat in casa ta, e bine ca, inainte sa-l iei pe faras, sa te speli cu agheasma pe fata, pe maini, apoi sa ingropi necuratiile in pamant, ca vrajile sa-si piarda puterea.

Citeşte şi Durerile de cap, febra, greaţa, simptome ale DEOCHIULUI. Iată cum te fereşti şi ce DESCÂNTECE poţi spune

Sfaturile Arhimandritul Ilarion Argatu cu privire la farmece

„Pentru dezlegarea vrajilor, totdeauna se face lucrare inversa. Adica: ei pun vraji, tu le indepartezi din casa si le ingropi; ei ung cu spurcaciuni, tu speli; ei pangaresc, tu sfintesti cu agheasma; ei gandesc raul, tu te dezlegi prin rugaciuni si post negru; ei afuma cu fum, tu afumi cu tamaie; ei iti doresc raul, tu le doresti binele si te rogi la Dumnezeu ca sa-i indrepte, sa se lase de acest pacat; ei iti pun spurcaciuni in mancare ca sa te pangareasca, tu te curatesti cu agheasma, post, spovedanie, impartasanie si Maslu. Sfintesti casa ta cu agheasma, adica o imbraci cu Duh Sfintit. Vrajitoarele se opun Cuvantului lui Dumnezeu, de aceea si fac mai multe vraji in zilele de sarbatoare, de Craciun, de Pasti, de Boboteaza, de Inaltare, in ziua Sfintei Cruci si de toti sfintii mai insemnati. Fac vraji in timpul posturilor, vinerea, duminica. Tu trebuie sa stii ca vrajitoarea leaga cu puterea diavolului folosind necuratenii si mortaciuni. Dar tu nu uita: nimic nu este mai mare ca Puterea lui Dumnezeu!i De ce ingaduie Dumnezeu farmecele si vrajitoria? Pentru a ne arata cat suntem de slabi, de pacatosi. Caci raul este ca o apa, sapa acolo unde gaseste o fisura…”, spunea Arhimandritul Ilarion Argatu.