ANUNŢ OFICIAL. Ce se va întâmpla cu FAST AND FURIOUS 7 după moartea lui PAUL WALKER

FAST AND FURIOUS 7. Producatorii filmului FAST AND FURIOUS 7 au anuntat oficial ce se va intampla cu pelicula dupa moarta lui Paul Walker. FAST AND FURIOUS 7 va fi dus la final cu ajutorul celor doi frati ai actorului care a murit intr-un teribil accident de masina.

16 apr. 2014, 07:20
ANUNŢ OFICIAL. Ce se va întâmpla cu FAST AND FURIOUS 7 după moartea lui PAUL WALKER

FAST AND FURIOUS 7. Pana la moarta lui Paul Walker, din noiembrie 2013, se filmase deja mai mult de jumatate din FAST AND FURIOUS 7. Luna trecuta au aparut zvonuri ca se va continua cu personajul interpretat de Paul Walker, cu ajutorul dublurilor si a unor imagini generate pe computer, scrie sport.ro.

Acum, cei de la Universal Studio anunta ca fratii lui Paul Walker, Cody si Caleb, se vor alatura echipei FAST AND FURIOUS 7. Cei doi vor filma actiunile ramase in locul fratelui lor.

„Ne-am adunat si cu totii am simtit ca singura varianta era sa continua. Credem ca fanii nostri vor asta, si credem ca Paul si-ar fi dorit asta. Paul deja filmase scenele sale dramatice si majoritatea actiunilor sale din FAST AND FURIOUS 7, si a fost una dintre cele mai bune prestatii din cariera lui”, au scris acestia pe Facebook.