Fata de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica, îndrăgostită de propriul tată. „Au întreţinut relaţii sexuale” VIDEO

Detalii șocante ies la iveală în cazul copilei de 13 ani din Oradea care și-a înjunghiat bunica. Mama acesteia spune că fetița avea o relație cu tatăl său, iar motivul pentru care a vrut să-și omoare bunica este acela că bătrâna nu a lăsat-o să plece la părintele ei. Copila este în continuare de negăsit.

14 aug. 2018, 07:52
Fata de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica, îndrăgostită de propriul tată. „Au întreţinut relaţii sexuale” VIDEO

Copila de 13 ani ar fi ajuns să-și înjunghie bunica pentru că aceasta nu a lăsat-o să coboare în fața blocului, acolo unde o aștepta tatăl său, informează România TV. Acuzațiile mamei sunt cutremurătoare, tatăl și fiica ar fi avut o relație, iar copila ar fi fost chiar îndrăgostită de părintele ei.

Citeşte şi Caz şocant în Oradea. O fetiţă de 13 ani şi-a înjunghiat bunica

„El a intretinut relatii sexuale cu Abigail. Chiar si Abigail a confirmat asta insa dupa si-a revocat cuvintele. Dragul de a-i lua apararea si sacrificiul…deci ceea ce face ea pentru el, face doar o persoana care e indragostita”, a declarat mama fetei. Pe numele bărtbatului a fost deschis un dosar penal, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu minora de 13 ani.

„Sper sa solutioneze cazul cat mai repede. E de mult timp pe rol si sa iasa la iveala tot adevarul care a fost ascuns pana acum”, a mai spus femeia. 

Poliștii sunt acum pe urmele copilei care, după ce a comis fapta, a fugit de acasă. Ea a fost dată în urmărire internațională.