Fata lui Adrian Minune, SURPRIZĂ uriaşă pentru TATĂL ei

Carmen Simionescu a decis că iubirea este cea care contează în viaţa fiecăruia, aşa că i-a mai dat o şansă lui Franco şi a decis să dea uitării trecutul şi să o ia din nou de la capăt. Pentru că în toată perioada în care au fost despărţiti, fata lui Adrian Minune a realizat că şcoala şi cariera sunt la fel de importante ca şi iubirea, aceasta se pregăteşte să semeze un contract foarte avantajos din toate punctele de vedere.

RomaniaTV.net
12 mai 2015, 10:11
Fata lui Adrian Minune, SURPRIZĂ uriaşă pentru TATĂL ei

Deşi fata lui Adrian Minune a decis să se împace cu fostul ei iubit, ba chiar să şi locuiască din nou cu acesta, Carmen Simionescu nu vrea să renunţe la şcoală, la cariera muzicală şi nici la alte proiecte care îi aduc notorietate.

Carmen Minune s-a ÎMPĂCAT cu Franco. Ce poză au postat cei doi

Mai exact, Carmen Simionescu este foarte sprijinită de iubitul ei Franco să îşi termine studiile, să scoată noi hit-uri muzicale şi să accepte propunerea celor din trustul Intact, de a participa la emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Mai mult decât atât, pentru a putea duce la bun sfârşit tot ce şi-a propus, Carmen Simionescu este însoţită mereu de Franco la toate activităţile extra şcolare.

O sursă din anturajul lui Carmen Simionescu a declarat în exclusivitate pentru WoWBiz că: „Carmen a fost la discuţii pentru emisiunea aceasta. în iunie încep filmările, dar antrenamentele la bazin au început de câteva săptămâni. Carmen a fost la antrenamente. Are trup frumos, e naturală, iar apariţia ei în costum de baie va fi o surpriză pentru mulţi. Ea a fost la antrenamente însoţită de Franco. Nu se ştie exact cu cine va fi în echipă, cu ce vedete va concura. Nu se ştiu prea multe detalii despre această emisiune, se ţine secret”.

Citeşte şi  Franco, desfiinţat de prietenii iubitei sale: E afemeiat. Carmen i-a găsit multe conversaţii în calculator