Fata violată de 7 vasluieni se mărită. Vezi cum arată viitorul ei soţ şi cu ce se ocupă

Tânăra violată de şapte vasluieni se mărită. Raluca și-a găsit jumătatea, un fost coleg de liceu, care i-a oferit deja inelul de logodnă şi i-a promis că o duce la altar.

12 mai 2016, 07:23

Fata care în urmă cu doi ani, când era minoră, a fost victima violului care a revoltat o ţară întreagă se poate declara o femeie împlinită. Potrivit celor de la Spynews, ea şi-a găsit liniştea alături de un tânăr extrem de muncitor, care a reuşit să strângă o mică avere muncind în afara ţării. Deşi distanţa îi desparte, cei doi sunt foarte fericiţi şi în curând vor face nunta.

Cei şapte tineri din Vaslui care au violat ore în şir o adolescentă în vârstă de 17 ani, au devenit bătaia de joc a celorlalţi deţinuţi. Aceştia sunt terorizaţi zilnic şi sunt numiţi „nepoate” şi „frumuşele”. Mai mult, ceilalţi deţinuţi le spun că vor să le ofere cinci minute de plăcere. Astfel că, gardienii sunt nevoiţi să îi păzească tot timpul pe cei şapte violatori.

Violul adolescentei de 17 ani a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, iar în această vară, cei şapte tineri au fost condamnaţi la ani grei de închisoare. Cea mai mare pedeapsă a fost de 10 ani.

Vezi şi: Orgii sexuale în Vaslui. O fetiţă a fost batjocorită de propriul frate, o bătrână a fost violată de propriul fiu