Fata violată din Vaslui, ameninţată cu moartea: „A încercat să dea cu maşina peste ea” VIDEO

Lucrurile se complică la Vaslui, acolo unde cei 7 violatori stau ca pe ace, pentru că se apropie termenul din 14 august, când se vor afla din nou faţă în faţă cu victima lor. Fata abuzată a fost recent ameninţată cu moartea. Unul dintre susţinătorii violatorilor a speriat-o că dă cu maşina peste ea chiar în curtea liceului. Avocata fetei a depus imediat plângere la poliţie.

06 aug. 2015, 09:18

Toată vara, fata care a căzut victimă celor şapte brute a învăţat şi a mers la meditaţii ca să treacă la materiile din cauza cărora nu a intrat în Bacalaureat, informează România TV. Ultima oară când a plecat de la şcoală a fost aşteptată de unul dintre susţinătorii violatorilor din Văleni. Cum a văzut-o, a pornit maşina şi a trecut la intimidare, milimetric pe lângă ea.

Citeşte şi Violatorii din Vaslui, cereri incredibile în faţa judecătorilor. De ce a cerut un agresor să meargă în oraş

Incidentul a avut loc chiar in curtea liceului in momentul in care fata a iesit de la meditatii. Băiatul se afla la volanul unui autoturism si cand a vazut-o a simulat ca o calca cu masina. Fata s-a speriat foarte tare, a reusit sa se fereasca si a mers direct la avocata sa care a depus o plangere la politie.

„Clienta mea era in faţa liceului, s-a ferit ca să treacă el cu maşina, însă acesta s-a făcut cu maşina spre ea, s-o intimideze. Este acela care a ameninţat şi jurnaliştii. Fata a venit la mine şi mi-a povestit ce s-a întâmplat, iar astăzi am depus plângere la Poliţia Vaslui. Nu putem să trecem peste aşa aceva. Chiar şi dacă nu intenţiona să-i facă ceva, nu e bine să mergi pe stradă şi să vezi că o maşina încearcă să dea peste tine”, a declarat avocata Mioara Donasă.

Citeşte şi Cine a pornit revolta naţională în cazul violului de la Vaslui. Cine a lansat expresia de „Sex-surpriză”

Nu este prima încercare de intimidare a fetei după amploarea pe care a luat-o scandalul violului comis în noiembrie anul trecut. Familia şi prietenii celor şapte violatori au dus o campanie susţinută de denigrare a victimei pe internet, deşi în faţa ziariştilor s-au abţinut de la orice fel de comentariu.

În ciuda traumei şi a presiunii enorme la care a fost supusă fata în ultimele luni, ea reuşit să trecă la materiile la care rămăsese corijentă şi va susţine bacalaureatul în sesiunea din toamnă.

Pe 14 august, cei şapte violatori vor fi faţă în faţă cu judecătorii dar şi cu victima lor. Trei dintre ei au cerut între timp strămutarea procesului.