Fază amuzantă la o conferinţă de presă. Un jucător a repetat aceeaşi frază de 29 de ori VIDEO

Marshawn Lynch, jucător al echipei Seattle Seahawks, a repetat o frază de 29 de ori, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea ediţiei din acest an a Super Bowl, programată duminică, la Phoenix.

28 ian. 2015, 13:23
Fază amuzantă la o conferinţă de presă. Un jucător a repetat aceeaşi frază de 29 de ori VIDEO

Sunt aici doar pentru a nu fi amendat„, aşa a răspuns Lynch la fiecare întrebare care i-a fost adresată la conferinţa de presă la care jucătorii sunt obligaţi să participe înainte de finala Super Bowl.

Purtând ochelari de soare şi zâmbind, Lynch, în vârstă de 28 de ani, s-a prezentat în faţa a 200 de jurnalişti, fără a ascunde faptul că nu-i face deloc plăcere să participe la conferinţa de presă.

Vezi şi O reclamă pentru Super Bowl stârneşte controverse în toată lumea. Este sexy sau porno? VIDEO

Când începe conferinţa de presă? Ah, a început deja? Vreau să spun că sunt aici doar pentru a nu fi amendat„, a început el. Iar apoi a repetat ultima frază de 29 de ori, ca răspuns la fiecare întrebare, iar după cele cinci minute de prezenţă impuse de NFL a spus: „OK, s-a terminat„.

Potrivit regulamentului NFL, Lynch ar fi fost amendat cu 500.0000 de dolari dacă nu participa la această conferinţă. El a fost deja amendat cu 50.000 de dolari în cursul sezonului pentru că nu a răspuns la întrebările jurnaliştilor după un meci.

Finala NFL, Super Bowl, dintre echipele Seattle Seahawks şi New England Patriots are loc duminică, la Phoenix.