FAZA ZILEI la JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Cum a fost surprinsă o majoretă din Coreea de Nord VIDEO

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. O scenă surprinsă de televiziuni la JO de iarnă 2018 face înconjurul planetei. Personaj principal este o majoretă nord-coreeană, care a avut o reacţie incredibilă.

22 feb. 2018, 14:03
FAZA ZILEI la JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Cum a fost surprinsă o majoretă din Coreea de Nord VIDEO

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Majoreta nord-coreeană a fost surprinsă în timp ce aplauda perechea americană la proba de patinaj artistic. Imediat, o colegă a oprit-o cu o împunsătură de cot! Scena a durat doar câteva secunde. Majoreta nord-coreeană pare că aplaudă din reflex sau din confuzie în momentul în care intră pe gheață perechea americană de patinatori formată din Alexa Scimena-Knierim și Chris Knierim.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Majoretele nord-coreene au apărut în tribune pentru a asista recent la spectacolul final al perechii nord-coreene alcătuită din Kim Ju Sik și Ryom Tae Ok, probabil cei mai buni sportivi din lotul Coreei de Nord la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Apoi, a venit rândul competitorilor din SUA să intre pe ringul de gheață. Moment în care, rămasă parcă blocată în sincronul precedent de aplauze, majoreta nord-coreeană a aplaudat pentru reprezentanții țării inamice a Coreei de Nord.