FC BOTOŞANI – PANDURII LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT: Gorjenii, la mâna lor

FC BOTOŞANI - PANDURII LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT. Partida Botoșani - Pandurii va fi de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1. Gorjenii sunt la mâna lor, o victorie le asigură rămânerea în Liga 1.

04 iun. 2017, 15:22
FC BOTOŞANI – PANDURII LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT: Gorjenii, la mâna lor

FC BOTOŞANI – PANDURII LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING DOLCE SPORT. Astăzi se va decide cea de-a doua echipă retrogradată și cine va merge la baraj. Cu o victorie în deplasarea de la Botoșani, cei de la Pandurii vor avea motiv de sărbătoare: gorjenii vor continua în Liga 1, unde sezonul viitor îi așteaptă un stadion nou la Tîrgu Jiu. Echipa lui Flavius Stoican are un punct în fața contracandidatelor ACS Poli Timișoara și Concordia.

FC BOTOŞANI – PANDURII LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING 

DOLCE SPORT:

”Este cel mai important meci al sezonului pentru noi, este mai mult decât o finală”, a declarat Flavius Stoican, înaintea meciului.

”Le transmit fanilor noștri să aibă încredere în noi. De la început am dat totul și vom încerca să câștigăm pentru a rămâne și la anul în Liga 1; iar fanii să se bucure alături de noi sau de jucătorii care vor rămâne, pe noul stadoin care este senzațional”, a spus și Dragoș Firțulescu.

FC Botosani – Pandurii este in direct la Digisport 1 de la ora 21.00.

Echipele probabile

Botoșani: Cobrea – Unguruşan, Tincu, G. Miron, Muşat – Vaşvari, Bordeianu, Cucu – M. Roman, Moruţan, Golofca

Antrenor: Leo Grozavu

Pandurii: L. Popescu – C. Negoiţă, C. Ene, Erico da Silva, Buşu – Cioinac, D.Stana – Surugiu, Păcurar, Firţulescu – Batin

Antrenor: Flavius Stoican