FC BOTOSANI SPARTAK TSKHINVALI. Casă închisă la meciul din UEFA EUROPA LEAGUE

FC BOTOSANI SPARTAK TSKHINVALI UEFA EUROPA LEAGUE. FC Botoşani a anunţat că meciul cu echipa georgiană Spartaki Tskhinvali, primul din UEFA Europa League pentru gruparea moldoveană, programat joi, 2 iulie, de la ora 20:00, se va disputa cu casa închisă. Toate biletele scoase la vânzare s-au vândut în mai puțin de 24 de ore. meciul FC BOTOSANI SPARTAK TSKHINVALI va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT.

30 iun. 2015, 20:34
FC BOTOSANI SPARTAK TSKHINVALI. Casă închisă la meciul din UEFA EUROPA LEAGUE

FC BOTOSANI SPARTAK TSKHINVALI UEFA EUROPA LEAGUE. Cele 7.000 de bilete la meciul FC BOTOSANI SPARTAK TSKHINVALI din UEFA EUROPA LEAGUE, cu prețuri cuprinse între 20 și 30 de lei, au fost scoase la vânzare luni, de la ora 14:00, dar s-au epuizat înainte de aceeași oră a zilei de marți.

FC BOTOSANI SPARTAK TSKHINVALI UEFA EUROPA LEAGUE. Înaintea partidei din primul tur preliminar al UEFA Europa League, autoritățile locale din Botoșani au efectuat unele lucrări de modernizare la stadion, aducând și un generator suplimentar pentru instalația de iluminat.

FC BOTOSANI SPARTAK TSKHINVALI UEFA EUROPA LEAGUE. Meciul FC Botoșani – FC Tskhinvali, programat joi, 2 iulie, de la ora 20:00, în primul tur preliminar al UEFA Europa League, la Botoșani, va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT.