FCSB – ASTRA 1-0. Gnohere şi Bălgrădean îl salvează pe Dică de la demitere

FCSB a învins pe teren propriu Astra, scor 1-0, într-un meci din etapa a 14-a din Liga 1.  Nicolae Dică își păstrează astfel postul intact la formația roș-albastră.

RomaniaTV.net
04 nov. 2018, 16:13

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, la care oaspeţii au ratat un penalti.

Golul a fost marcat de Gnohere, în minutul 67, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Mrzljak la Moruţan.

În minutul 21, Bălgrădean a apărat un penalti executat de Llullaku, acordat pentru un henţ comis de Morais.

FCSB – ASTRA LIVE VIDEO 1-0, GOOOOL Gnohere de la 11 m, după ce Moruţan a fost faultat în care de Mrzijak

FCSB – ASTRA LIVE VIDEO 0-0, Llullaku ratează penalty

Componenţa echipelor:

Acum, are în faţă o nouă încercare. Un eşec cu Astra i-ar şubrezi şi mai mult poziţia, în ciuda declaraţiilor date de patron, care tot repetă că postul său nu este în pericol. În plus, problemele de lot îi dau mari bătăi de cap. La meciul cu Dunărea Călăraşi, Nicolae Dică nu s-a putut baza pe niciun fundaş central de meserie. Şi nu este clar dacă va avea vreunul la dispoziţie şi la meciul cu Astra.

FCSB – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV: 

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Filip, M. Roman – Teixeira, Zlatinski – Man, Fl. Tănase, Coman – Gnohere
Astra: Iliev – Butean, Bejan, Cestor, Radunovic – Begue, Biceanu, N. Roşu, Llullaku – Alibec, Zoua

Bogdan Planic nu este refăcut complet, în vreme de Bălaşa este în continuare accidentat. Momcilovic, cel care a mai jucat pe acea poziţie, este şi el în recuperare, dar încă nu s-a refăcut complet. De la mijloc lipsesc Ovidiu Popescu şi Pintilii, care nu vor mai juca în acest an.

FCSB e obligată să câştige contra Astrei pentru a rămâne la două puncte de liderul CFR Cluj. Campioana s-a desprins la cinci lungimi după succesul categoric de la Botoşani, scor 5-1. Craiova a depăşit şi ea temporar FCSB, după victoria de la Iaşi, scor 3-0. Astra a câştigat un singur meci în ultimele patru etape, iar în Cupă a jucat 120 de minute la Cluj. Astra şi Universitatea au oferit o partidă de-a dreptul nebună, încheiată cu scorul de 4-3 în favoarea giurgiuvenilor.