FCSB – CFR Cluj LIVE VIDEO STREAMING in timp real: 0-2

Anul fotbalistic 2018 din România se va încheia așa cum trebuie, cu un meci de gală. Cele mai bune echipe din Liga 1, din acest an, FCSB și CFR Cluj, se vor ”duela” pe Arena Națională, într-un meci cu o miză uriașă în lupta pentru cununa cu lauri. Pentru roș-albaștri, întâlnirea de diseară are o miză și mai mare pentru că aceștia au și posibilitatea de a termina anul pe primul loc, sigur la golaveraj și doar în cazul în care se vor impune la o diferență de cel puțin două goluri.

RomaniaTV.net
22 dec. 2018, 17:24
FCSB – CFR Cluj LIVE VIDEO STREAMING in timp real: 0-2

STEAUA (FCSB) – CFR CLUJ 0-2

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac ’29 şi Ioniţă ’90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.

 

0-1, min. 29: Ciprian Deac a marcat cu o execuţie suprinzătoare, de mare spectacol şi rar întâlnită în fotbal. Aflat cu spatele la poartă, el a lovit balonul din voleu, mingea a descris o boltă peste el şi peste Bălgrădean şi a intrat în poartă;

 

0-2, min ’90+6: Păun a fost faultat de Nedelcu în careu, în minutul 90+5. Ioniţă a trasformat lovitura de la 11 metri.

 

În minutul 72, Mihai Roman (FCSB) a fost eliminat după un fault în poziţie de ultima apărător asupra lui Alexandru Ioniţă. Lovitura liberă a fost executată de Djokovici, de la 17 metri, iar mingea trimisă tare de el a lovit bara transversală.

 

În minutul 90+2, Mureşan (CFR Cuj) a fost şi el eliminat, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Bălaşa (FCSB) a mers şi el la cabine în final, tot după un al dolilea galben.


FCSB – CFR Cluj LIVE VIDEO STREAMING. În ultimele șase partide directe, niciuna dintre echipe nu s-a impus. În afara primului meci, terminat 0-0, în rest toate celelalte partide au fost 1-1. 

Echipele de start

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălașa, M. Roman I – Nedelcu, Filip – Man, Tănase, Coman – Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Jakolis, T. Moldovan, R. Rusescu, Moruțan, Al. Stan, I. Stoica
Antrenor: Nicolae Dică

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Țucudean, Omrani
Rezerve: Collado, I. Costache, Al. Ioniță II, Lang, Păun, Peteleu, Petrilă
Antrenor: Toni Conceicao

Arbitru: Sebastian Colțescu / A1: Octavian Șovre / A2: Sebastian Gheorghe
Stadion: Arena Națională