Gnohere lipsește și împotriva lui Gaz Metan și trebuie să fie înlocuit de Rusescu și de Florin Tănase, atacanții care i-au rămas disponibili lui Dică. Și dacă va intra doar pe parcurs contra Mediașului, Raul va beneficia de una dintre ultimele șanse de a justifica revenirea lui la FCSB. Și are ocazia să arate că rămâne un fotbalist bun. 

Și-a stricat imaginea cu randamentul pe care l-a avut de când a revenit în România, arată ca un jucător deja retras, deși are doar 30 de ani. „Nu e caviar, cum a spus MM, cel mult sunt icre de știucă!” e concluzia la care a ajuns Becali. Mihai Stoica insistase pentru repatrierea lui Raul. 

Forma slabă a atacantului nu e chiar o noutate, el are doar un gol în campionat în ultimii doi ani! A marcat contra Viitorului în acest sezon, într-o victorie cu 4-1 a FCSB. În rest, n-a înscris nici în Turcia, unde s-a aflat sub contract, nici în celelalte partide în care a fost utilizat în campionatul românesc.

Regresul abrupt pe care-l înregistrează Rusescu e valabil doar după criterii sportive. Financiar, atacantul a continuat să câștige foarte bine și în perioada în care n-a mai dat goluri. A încasat 900.000 de euro în ultimele 24 de luni, intervalul de timp în care unica sa realizare o constituie golul cu Viitorul! Avea 500.000 de euro pe sezon la Osmanlispor, iar la FCSB primește 20.000 de euro de o jumătate de an, de când s-a întors. Reputația de fost golgeter a funcționat în negocieri, a ascuns forma reală slabă și i-a adus bani mulți. 

FCSB – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO ONLINE STREAMINGE PLĂTIT DE 5 ANI PENTRU UN SEZON!

Rusescu a impresionat la FCSB în sezonul 2012-2013, cu Reghecampf antrenor. A marcat 21 de goluri doar în campionat, a devenit golgeterul competiției și a fost premiat ca fotbalistul român al anului în Ancheta Gazetei. A fost, de fapt, singura stagiune foarte bună din cariera lui Raul! Cu un sezon în urmă marcase 13 goluri la FCSB, în rest nu are nicio ediție cu peste 10 goluri! Cifre slabe pentru un atacant. 

FCSB – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING GIOVANNI L-A ÎMBOGĂȚIT

Momentul decisiv, cel care i-a înfrumusețat CV-ul și veniturile lui Rusescu, l-a constituit transferul la Sevilla, petrecut în 2013. Andaluzii l-au cumpărat cu 2,5 milioane de euro, chiar dacă directorul sportiv Monchi și antrenorul Unai Emery nici nu se gândiseră să-l achiziționeze pe Rusescu. Președintele clubului, Del Nido, a călătorit la București pentru alte afaceri, a petrecut două zile alături de Ioan Becali și agentul l-a convins pe spaniol să investească în transferul lui Rusescu. Monchi și Emery i-au transmis președintelui că Rusescu nu era un fotbalist îndeajuns de bun pentru Sevilla, însă Del Nido a respectat promisiunea, a plătit suma de transfer către FCSB. Rusescu a jucat 8 minute în LaLiga, într-o partidă cu Osasuna, 2-1. Sevilla l-a împrumutat de câteva ori și apoi l-a eliberat definitiv. 

FCSB – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING AMÂNDOI FAC JUMĂTATE DIN „BIZON”

Rusescu și Florin Tănase constituie doar în teorie înlocuitori potriviți pentru Gnohere. Ca randament sunt departe de contribuția pe care o are francezul. Raul are un gol în campionat, Florin a punctat de 5 ori, dar cu două reușite din penalty-uri. Gnohere a dat 10 goluri, aproape dublu! Tănase a fost utilizat ca vârf și în stagiile de pregătire din vară, și la începutul sezonului, când „Bizonul” era accidentat. Pentru că nu s-a descurcat „Tase” ca număr 9, clubul a investit în Rusescu. Acum pare o mutare eronată.