FCSB l-a transferat şi pe Carlos Fortes. Gigi Becali: „Trebuie să mai slăbească 5 kg”

Carlos Fortes va fi noul jucător al FCSB. Gigi Becali a anunţat, în direct la Digi Sport Special, transferul jucătorului de la Gaz Metan Mediaş.

14 ian. 2019, 20:58
FCSB l-a transferat şi pe Carlos Fortes. Gigi Becali: „Trebuie să mai slăbească 5 kg”

Carlos Fortes va veni sub formă de împrumut până în vară, pentru ca apoi, dacă dă randament, să fie transferat definitiv. „Vreți să vă dau una în direct? Îmi dă mesaj Gigi Becali că l-a luat și pe Fortes„, a spus Ilie Dumitrescu, în cazul emisiunii, pentru ca apoi Gigi să confirme: „Da, este adevărat, îl iau până în vară, cu opţiune de cumpărare. Mai plătesc 300.000 în vară, dacă îl iau definitiv. Va fi concurenţă pentru Bizon, dar să vedem, dacă nu cumva pleacă Gnohere„, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Citeşte şi Super-transfer făcut de FCSB. L-a luat pe Adrian Stoian, jucător cu aproape 100 de meciuri în Serie A

Teja mi-a spus că mai vrea un atacant de careu. Că Fortes este un foarte bun atacant de careu. Va avea o concurență, trebuie sa mai dea jos 5 kg. Achit suma de transfer dacă slăbește 5 kg, altfel nu. Îl iau împrumut cu drept de cumpărare pe 4 ani. Costă 300.000 dacă fac cu opțiunea de cumpărare. Am terminat negocierile cu Gaz.

Gnohere ar trebui să se simtă amenințat, că altfel nu activez optiunea de cumparare. Să vedem, poate îl vând pe Gnohere. Îmi place că are o lejeritate în mișcare și e iute pentru gabaritul lui. Are 23 de ani, e jucător de viitor și pot să iau bani buni pe el.

Eu am vorbit cu impresarul toate detaliile astea, trebuie să facă un sacrificu, asta este. Mihai mi-a spus că știe ce să facă cu el, că e liniștit și un om bun. A plecat de la 4.000 și a venit la 10.000, cred că este bine pentru el, nu?„, a mai spus Becali.