FCSB – LUGANO 2017: Gigi Becali dezvăluie secrete din vestiar, a dezvăluit din nou echipa. Incredibil cine va fi în atacul Stelei

FCSB - LUGANO 2017: Finanaţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă să facă publică echipa pe care Nicoale Dică o va folosi la următoarea partidă, spre dezamăgirea antrenorului. Becali a spus, joi, că în partida cu FC Lugano vârf de atac va fi Florin Coman.

07 dec. 2017, 09:51
FCSB – LUGANO 2017: Gigi Becali dezvăluie secrete din vestiar, a dezvăluit din nou echipa. Incredibil cine va fi în atacul Stelei

FCSB – LUGANO 2017: „Dică a făcut echipa în funcţie de meciul cu FC Botoşani. E adevărat că sunt bani la mijloc, dar banii ăia trebuie să-i ia orice jucător. Pentru că de aia sunt jucători la Steaua şi am dat milioane, de aia am dat trei milioane pe Florinel Coman ca să joace azi şi atacant. Ce nu poate să joace? Nu joacă nici Gnohere, nici Man, nici Pintilii, le face o protecţie, îi protejăm pentru meciul cu Botoşani. O să joace ăla, Nedelcu, cu Ovidiu Popescu, De Amorim, Golofca, Tănase al doilea vârf. Tănase a zis că pentru el nu contează, el joacă din trei în trei zile, nu e nicio problemă pentru el. Man va intra o repriză. Tănase a zis că el joacă din din trei în trei zile fără probleme. Bine, tată, dacă tu joci din trei în trei zile fără probleme, bravo! Eu l-aş pune pe Vlad în poartă, dar asta stabileşte Dică. Dar n-am întrebat de portar, că nu mă interesează”, a declarat Becali, la Pro X.

Meciul dintre FCSB şi Lugano se va disputa joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în ultima etapă a Grupei G a Ligii Europa. Antrenorul Nicolae Dică ar putea folosi următoarea formaţie: Vlad – Enache, Larie, Bălaşa, Morais – Ov. Popescu, Nedelcu – Golofca, Tănase, De Amorim – Coman.