Lovitură TERIBILĂ pentru FCSB înainte de returul cu RAPID VIENA. Cum a reacţionat GIGI BECALI

FCSB RAPID VIENA. Cristi Bălgrădean este incert pentru returul FCSB - Rapid Viena, din play-off-ul Europa League, astfel că Andrei Vlad va fi titular pentru vicecampioana României. 

29 aug. 2018, 05:30
Lovitură TERIBILĂ pentru FCSB înainte de returul cu RAPID VIENA. Cum a reacţionat GIGI BECALI

FCSB RAPID VIENA. Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a dezvăluit că portarul Cristi Bălgrădean este incert pentru returul de joi cu Rapid Viena. Gigi Becali a confirmat ulterior că Bălgrădean nu va juca, cel mai probabil, în disputa de joi.

FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Unde vezi la TV în direct meciul FCSB – RAPID VIENA

FCSB RAPID VIENA.  „M-a sunat MM și mi-a spus, erau foarte îngrijorați și el, și Dică. Le-am spus în felul următor: „Poate ne calificăm cu Vlad!”.  Ce știm noi ce e mai bine? Dumnezeu știe mai bine. Poate Vlad e mai bun sau poate e mai rău. La antrenamente mi-a spus MM că jucătorii înnebunesc că nu pot să-i dea gol lui Vlad. N-am nicio emoție. Dumnezeu, dacă vrea, ne poate califica”, a declarat Gigi Becali.

INCREDIBIL! Ce au scris austriecii după ce au văzut un fan FCSB dormind cu berea lângă el într-o staţie din Viena

FCSB RAPID VIENA. Gigi Becali crede ca austriecii nu vor pune mari probleme. „Sunt optimist. In mod normal, echipele mari le bat pe alea mici. Sa nu spunem de alea mari, sa spunem de alea mai valoroase, ca noi poate nu suntem echipa mare. Eu aseara tineam cu Razvan si cu machedonii din Salonic. Dar diferenta dintre Benfica si Salonic e aceeasi cu diferenta dintre Steaua si Rapid Viena. Atat putem noi sa le dam: 4! Poate si mai multe, daca avem tarie sa jucam pana la final. N-am nicio emotie cu Vlad, n-o sa ajunga pe la el pe acolo. Toti atacantii pot sa faca meciul vietii. Eu il tot astept pe Tanase. El, Teixeira, Man, Coman, Roman… Si de la Roman astept sa faca ceva, Gnohere… Toti cei 4 atacanti care o sa joace pot marca gol. Toti atacantii pot sa dea gol” a spus Gigi Becali înainte deFCSB RAPID VIENA.

FCSB RAPID VIENA, returul play-off-ul Europa League (în tur 1-3), se joacă, joi, de la ora 21:30, în direct la Pro TV.