FCSB va juca pe noul stadion din GHENCEA! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al comandantului CSA STEAUA

Dispta dintre CSA Steaua şi FCSB, începută în decembrie 2014, printr-o decizie a ÎCCJ care a anulat dreptul de folosire al mărcii "Steaua Bucureşti" de către clubului lui Gigi Becali,a ajuns la final. FCSB ar putea reveni în Ghencea, dar nu va mai purta niciodată numele Steaua.

29 aug. 2018, 09:45
FCSB va juca pe noul stadion din GHENCEA! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al comandantului CSA STEAUA

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a declarat că este deschis să închirieze stadionul celor de la FCSB, după finalizarea reconstrucţiei şi după ce CSA Steaua îşi va recupera prejudiciul de 37 de milioane de euro, dacă va avea câştig de cauză în procesul care este pe rol între cele două părţi. În ceea ce priveşte o eventuală împăcare, Cristian Petrea a spus că cele două părţi se pot pune la masă, însă FCSB nu va mai putea folosi niciodată numele de Steaua.

Gigi Becali, ANUNŢ-ŞOC despre marca Steaua. Cum se va numi FCSB

„Cred că viitorul ne poate aduce la o astfel de masă. Până atunci trebuie rezolvate anumite lucruri, de exemplu acest proces privind prejudiciul. După ce vom recupera cele 37 de milioane de euro, îi aşteptăm să discutăm anumite probleme punctuale. Asupra numelui nu putem avea disponibilitatea de discuta, pentru că noi avem echipă de fotbal. Nu pot exista două echipe de fotbal Steaua Bucureşti. Actuala echipă nu o să dispară”, a spus Cristian Petrea, la ProSport LIVE.