FCSB – VIITORUL LIVE. Anunţul lui Victor Piţurcă înainte de derby. Ce se întâmplă cu Nicolae Dică

FCSB - VIITORUL LIVE. "Scaunul" lui Nicolae Dică s-a clătinat serios după înfrângerea suferită de FCSB cu Sepsi, scor 2-4. De altfel, Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa tehnicianului. Mai mult, Gigi Becali i-a desființat public calitățile de antrenor ale lui Dică. În același timp, finanțatorul FCSB l-a asigurat pe tehnician că nu îl va da afară.

10 dec. 2018, 13:36
FCSB – VIITORUL LIVE. Anunţul lui Victor Piţurcă înainte de derby. Ce se întâmplă cu Nicolae Dică

FCSB – VIITORUL LIVE. „Nu l-am făcut praf și nu-l dau afară pe Dică. Îi iubesc pe Dică ca om. Ca antrenor, să mă ierți. Ca antrenor, n-am cum să-l iubesc, pentru că echipa asta trebuia să joace și să câștige campionatul cu 15 puncte diferență”, a atacat Gigi Becali.

STEAUA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE 2018. FCSB – VIITORUL CONSTANTA ONLINE STREAMING

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, știe de ce Nicolae Dică a rezistat mai mult de un an pe banca celor de la FCSB, deși a ratat titlul în sezonul trecut. 

„Nu mă surprinde că Dică a rezistat atât de mult. În momentul ăsta, la FCSB patronului îi convine foarte mult relaţia lui cu Dică. Şi atunci, ăsta a fost motivul. Nu neapărat doar atât, pentru că FCSB a stat când pe locul întâi, când pe locul doi. Nu văd un motiv real pentru care Dică să fie schimbat. El este criticat foarte mult. Eu cred că antrenorii tineri ar trebui ajutaţi mai mult de voi, de oamenii din mass-media”, a spus Victor Pițurcă, conform Pro TV.

Meciul decisiv pentru Dică! Becali pare decis să scape de el

Gigi Becali pare decis să renunţe la antrenor în curând. În caz de o nouă înfrângere, cu Viitorul, actualul tehnician va fi foarte probabil dat la o parte.

În ultima perioadă Becali ne-a obişnuit să iasă în faţă şi să ne explice faptul că postul lui Dică nu e în pericol. Patronului îi convine de minune colaborarea cu Nick, dar doar dintr-un punct de vedere: acesta execută la milimetru toate dorinţele latifundiarului.

Doar că echipa a ajuns într-o situaţie aparent fără ieşire. Fără o idee de joc, Dică a pierdut şi vestiarul, cum era de aşteptat, de altfel, în condiţiile în care jucătorii au înţeles că toate hotărârile importante se iau de la palat. „E anarhie la echipă”, a recunoscut Gigi Becali, semn că e nevoie de un şoc.