FCSB VITORIA GUIMARAES. Cine transmite la TV meciul FCSB – Vitoria Guimaraes din PLAY OFF EUROPA LEAGUE

FCSB VITORIA GUIMARAES. Meciul dintre FCSB şi Vitoria Guimaraes, contând pentru prima manşă din PLAY OFF EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, 22 august, de la ora 21:30. PRO TV va transmite în direct partida FCSB - VITORIA GUIMARAES.

21 aug. 2019, 12:53
FCSB VITORIA GUIMARAES. Cine transmite la TV meciul FCSB – Vitoria Guimaraes din PLAY OFF EUROPA LEAGUE

FCSB VITORIA GUIMARAES. PRO TV va transmite meciul FCSB – VITORIA GUIMARAES din PLAY OFF EUROPA LEAGUE. În Europa League, spre deosebire de Champions League, partidele din PLAY OFF nu se regăsesc printre cele ale deţinătorilor de drepturi din grupele competiţiei. În schimb, în eventualitatea unei calificări în grupe, meciurile celor de la FCSB vor fi transmise în direct de trei canale, Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport.

FCSB VITORIA GUIMARAES LIVE STREAM VIDEO ONLINE în PLAY OFF EUROPA LEAGUE la PRO TV

FCSB VITORIA GUIMARAES. Meciul FCSB – Vitoria Guimaraes este joi, de la 21:30, în direct la PRO TV. Reacțiile antrenorilor si jucatorilor, după meci, sunt la PRO X.

FCSB VITORIA GUIMARAES. Meciul dintre FCSB şi Vitoria Guimaraes, contând pentru prima manşă din PLAY OFF EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, 22 august, de la ora 21:30. PRO TV va transmite în direct partida FCSB – VITORIA GUIMARAES.