FED CUP. Alexandra Dulgheru, UMILITĂ de Eugenie Bouchard înainte de meci VIDEO

FED CUP. Eugenie Bouchard, vedeta echipei de Fed Cup a Canadei, a făcut un gest reprobabil la conferinţa de presă ce a precedat întâlnirea cu România, din acest weekend.

RomaniaTV.net
18 apr. 2015, 10:58
FED CUP. Alexandra Dulgheru, UMILITĂ de Eugenie Bouchard înainte de meci VIDEO

CANADA – ROMÂNIA, FED CUP. Alexandra Dulgheru va juca în compania lui Eugenie Bouchard, sâmbătă, în prima zi a întâlnirii Canada – România, din Fed Cup, programată la Montreal. Tot sâmbătă, Irina-Camelia Begu o va întâlni pe Francoise Abanda.

După tragerea la sorți a meciurilor, oficialii le-au îndemnat pe fete să-și strângă mâinile, dar Eugenie Bouchard (21 de ani), numărul 7 mondial, a refuzat s-o salute pe Alexandra Dulgheru (25 de ani), care a rămas cu mâna întinsă.

PROGRAMUL COMPLET AL MECIURILOR

„A fost puţin ciudat, pentru că ei au spus „shake hands”, iar ea nu a vrut. Aşa a decis ea! A fost puţin ciudat momentul, dar fiecare se comportă cum vrea”, a povestit Alexandra Dulgheru.

Canadianca, locul 7 în lume, a explicat momentul: „Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla”.