Feli Donose, pe Instagram: „M-am pierdut atât de tare încât nu mai ştiam cine sunt”

Feli Donose a postat, pe contul ei de Instagram, un mesaj în care şi-a deschis sufletul şi a povestit cum a fost anul 2017, care tocmai a trecut, pentru ea. Vedeta, care a slăbit peste 30 de kilograme, este una dintre cântăreţele titrate de la noi

RomaniaTV.net
01 ian. 2018, 10:00
Feli Donose, pe Instagram: „M-am pierdut atât de tare încât nu mai ştiam cine sunt”

„Anu’ asta mi-a dat multe lectii de viata… Pe cateva nu le pricep inca dar probabil ca pana la final de 2018 cel tarziu le voi invata si voi lua examenul cu brio!
Atat de sigura pe mine sunt in zi de azi si ma mandresc cu asta!
Am trecut prin multe in 2017…ca si in 2016 de altfel. Ani grei cu schimbari majore si extreme in care pana nu demult m-am pierdut atat de tare incat aproape ca nu mai stiam cine sunt. 🙂

Inima mea a sters ranile si probleme altora dar odata cu asta am uitat total de mine nestiind ca eu fara mine sunt nimic. Am dat tot fara sa imi pastrez si mie putin pentru mine, pentru suflet. Dar iata cum dupa o cazatura buna s-a nascut SuperFeli! 
M-am scuturat de cele rele repede-repede iar Muzica, prietena mea de o viata m-a pus pe picioare cand am lansat Acasa iar apoi primul meu album “Eu sunt Feli”! Ce sentiment magic ca dupa multi ani de visare si multa multa munca cu sufletul, cu MINTEA (!) sa mi se intample visul! Uneori ma mai ciupesc sa ma asigur ca totul e real!
Sa imi cant povestile vietii iar oamenii sa rezoneze cu mine este unul din cele mai frumoase cadouri pe care mi le putea face Dumnezeu.
Muzica e medicament. Si ce mod mai frumos de vindecare exista decat omul pentru om prin Arta? 🙂 Am planuri mari pentru 2018 si stiu ca va veti bucura cu mine.
Ce se aseamana se aduna iar noi ne-am adunat frumos!
Eu ma oglindesc in mesajele voastre sincere si ma bucur de sustinerea voastra asa cum imi scrieti si voi ca va oglintiti in muzica mea sau felul meu de a fi, si uite-asa prind curaj sa urc chiar pana si dincolo de stele! 🙂 Va doresc ca in 2018 sa fiti prezenti in viata voastra, sa iubiti, sa zambiti sa aveti grija de minte, corp si suflet si middle name-ul vostru sa fie Curaj, asa cum eu incepand de azi ma numesc Felicia CURAJ Donose! 
La multi ani frumosi ca voi”, a scris Feli Donose.