Felix Baumgartner a spus ADEVĂRUL despre relaţia cu Mihaela Rădulescu. Totul este PUBLIC pe FACEBOOK

De când are o relaţie cu Mihaela Rădulescu, Felix Baumgartner s-a schimbat enorm. Pentru că iubeşte aşa cum nu a mai făcut-o până acum, paraşutistul vrea ca toată lumea să-i fie alături şi să se bucure pentru iubirea sa. Recent, paraşutistul i-a făcut o declaraţie de dragoste pe Facebook Mihaelei Rădulescu cu care şi-a surprins toţi prietenii virtuali.

RomaniaTV.net
02 mart. 2015, 14:35
Felix Baumgartner a spus ADEVĂRUL despre relaţia cu Mihaela Rădulescu. Totul este PUBLIC pe FACEBOOK

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care îşi are izvorul în experienţa de viaţă a amândurora. Cu toate că la început, paraşutistul s-a ferit de opinia publică şi a încercat să ascundă relaţia pe care o are, acum Felix Baumgartner nu ratează nicio ocazia în a-şi exprima sentimentele faţă de Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, amor ca în adolescenţă alături de Felix Baumgartner

De curând, Felix Baumgartner a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lumii întregi, care îl mai asociează şi acum cu diferite femei cunoscute. Prin acest mesaj, paraşutistul nu doar că a pus capăt speculaţiilor, dar i-a şi oferit Mihaelei Rădulescu cea mai frumoasă declaraţie de dragoste.

„When Einstein said that the imagination is more important then knowledge, I’m sure he did not think about how many girls named themselfs my girlfriends. Let me introduce you to Mihaela Schwartzenberg, she is the ONLY girlfriend in my life, the love of my life and the smart sexy woman I’ve always dreamed about – she really loves me for who I am! NO MATTER WHAT I DO!”/ „Când Einstein a spus că imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea sunt sigur că nu s-a gândit la cât de multe fete se vor intitula ca fiind iubitele mele. Permiteţi-mi să v-o prezint pe Mihaela Schwartzenberg. Ea este singura iubită din viaţa mea, iubirea vieţii mele şi cea mai deşteaptă şi sexy femeie la care am visat mereu. Ea mă iubeşte pentru ceea ce sunt„, a scris Felix Baumgartner pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi  Mihaela Rădulescu, AMOR nebun în 12 ţări cu Felix Baumgartner

Uimitoarea declaraţie de iubire a fost făcută după ce recent paparazzi l-ar fi surprins pe Felix Baumgartner în tandreţuri cu o tânără, cu care ar fi petrecut chiar o noapte de dragoste.