Felix Stroe, ministrul Transporturilor: Până pe 5 decembrie vom prezenta premierului un set de propuneri privind TAROM

Felix Stroe, ministrul Transporturilor,  a declarat că până pe 5 decembrie secretarul de stat Dragoș Titea, care conduce în prezent o comisie care analizează activitatea companiei aeriene naționale, va trebui să prezinte un set de propuneri concrete legate de TAROM, propuneri ce vor fi înaintate și premierului.

RomaniaTV.net
20 nov. 2017, 16:04
Felix Stroe, ministrul Transporturilor: Până pe 5 decembrie vom prezenta premierului un set de propuneri privind TAROM

„Conducerea TAROM este exercitată printr-un Consiliu de administrație, când Consiliul de administrație va decide o să avem un nou director general”, a declarat ministrul Transporturilor la plecarea de la întâlnirea pe care a avut-o, luni, la Parlament, cu senatorii PSD, fiind întrebat dacă la TAROM a fost numit un nou director general.

Referitor la incidentele de natură tehnică petrecute în ultima perioadă la compania aeriană națională, Stroe a spus: „Am luat toate măsurile”.

„În prezent, un colectiv condus de secretarul de stat Dragoș Titea acționează zilnic, timp de șase — opt ore, în cadrul companiei, este prezent de dimineață până seara în companie, pentru întărirea disciplinei, pentru rezolvarea problemelor ridicate de Curtea de Conturi și de Corpul de control al primului-ministru. Vom întări disciplina la maxim. (…) În momentul de față există o comisie condusă de secretarul de stat Dragoș Titea care are termen până pe data de 5 decembrie să prezinte propuneri concrete cu care mergem la primul-ministru”, a mai declarat ministrul Stroe.