Femei accidentate pe marginea drumului în Cluj, de doi şoferi. Unul era neatent, altul a fost beat VIDEO

O bătrână a ajuns la spital după ce a fost lovită în plin de o maşină. La volan se afla chiar un vecin al victimei, care era băut. Alte două tinere care mergeau pe marginea drumului au fost rănite de un şofer care le-a văzut prea târziu.

18 dec. 2014, 08:31
Femei accidentate pe marginea drumului în Cluj, de doi şoferi. Unul era neatent, altul a fost beat VIDEO

Unul dintre accidente s-a produs în localitatea Nireş din judeţul Cluj, informează România TV. Femeia de 67 de ani, mergea pe marginea drumului când a fost lovită în plin de o maşină. „Eu întotdeauna ma duc pe margine. Chiar si cand ma duc la gradinita dupa copii”, a declarat femeia.

Citeşte şi Un şofer beat a rănit doi oameni şi a avariat şapte maşini VIDEO

Oamenii care au asistat la scenele teribile, au sunat imediat la 112 iar femeia a fost transportată de urgenţă la spital. Atât victima, cât şi martorii spun că şoferul era băut. Bărbatul care a fost la un pas de a provoca o tragedie este chiar un vecin al victimei. Acesta a negat că ar fi consumat alcool.

„A cazut la pamant dupa ce am lovit-o. Nu am consumat alcool”, a declarat şoferul vinovat.

Rezultatul etilotestului a indicat însă o alcoolemie de 0.68 miligrame în aerul expirat. După ce a fost testat, în timp ce poliţiştii luau declaraţii martorilor, bărbatul s-a urcat liniştit în maşină şi a plecat fără să-l vadă agenţii. Oamenii legii l-au găsit pe şofer acasă, iar maşina în garaj.

Citeşte şi Aventură incredibilă a unui şofer. Ce a păţit după ce a vrut să traverseze un râu cu un Porsche Cayenne VIDEO

Tot în judeţul Cluj, în localitatea Reteag un şofer a lovit cu maşina două tinere care mergeau pe marginea drumului. Bărbatul le-a văzut prea târziu, iar când a frânat, maşina a derapat şi a intrat în poarta unei case. Atât cele fete rănite cât şi şoferul au fost transportaţi de urgenţă la spital. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.