Femeia suspectată că şi-a tranşat soţul, un fost poliţist local din Brăila, va fi cercetată în libertate

Femeia suspectată că şi-a tranşat soţul, fost poliţist local din Brăila, a fost eliberată şi va fi cercetată în stare de libertate. Este vorba despre cazul unui bărbat al cărui cadavru a fost descoperit de rude, în urmă cu 10 zile, în bucăţi în fosta locuinţă a acestuia din comuna Viziru. Fostul poliţist fusese dat dispărut în luna februarie 2017 de una dintre surorile sale, după ce soţia acestuia le-a spus apropiaţilor că soţul a plecat la muncă în străinătate în decembrie 2016 şi nu mai ştie nimic despre el.

RomaniaTV.net
30 oct. 2018, 11:07
Femeia suspectată că şi-a tranşat soţul, un fost poliţist local din Brăila, va fi cercetată în libertate

Conform anchetatorilor, rudele dispărutului au descoperit, în data de 20 octombrie, în timp ce făceau curăţenie într-un grajd al casei, picioarele bărbatului. Poliţiştii au fost alertaţi şi au deschis o anchetă la faţa locului. În urma cercetărilor, oamenii legii au găsit duminică, în podul casei, craniul bărbatului, iar în toaleta din curte actele şi hainele fostului poliţist local.

Sătenii le-au declarat poliţiştilor că simţeau miros greu când treceau prin faţa casei, dar au crezut că este de la gunoaie, având în vedere că în casa respectivă nu mai locuia nimeni de când bărbatul fusese dat dispărut, iar fosta soţie se mutase.

Principalul suspect în acest caz este fosta fosta soţie a bărbatului. Ea a fost arestată preventiv, dar magistraţii Curţii de Apel Galaţi au admis contestaţia depusă de femeia la sentinţa Tribunalului Brăila. Astfel, femeia va fi eliberată şi cercetată în stare de libertate.