ÎNCĂ O VICTIMĂ DUPĂ TRAGEDIA AVIATICĂ DIN APUSENI. Vezi cine a MURIT

Femeia care aștepta ficatul după care plecaseră medici prăbușiți cu avionul în Munții Apuseni a murit, miercuri, în casa sa din Pitești. Floarea Mihai, în vârstă de 62 de ani, s-a stins din viață după o lungă suferință.

RomaniaTV.net
26 feb. 2014, 19:00

Ghinioanele s-au ţinut lanţ pentru Floarea Mihai. Femeia bolnavă de ciroză a fost anunţată în toamna anului trecut că i se face transplantul, însă apoi s-a constatat că organul nu era de calitate.

Pe 20 ianuarie, medicii din Bucureşti şi cei din Cluj s-au întâlnit la Spitalul Judeţean din Oradea unde trebuiau să preleveze organele unei femei în vârstă de 64 de ani care a suferit un accident vascular şi care se afla în moarte cerebrală. Medicii clujeni urmau să-i preleveze femeii rinichii, iar cei care veneau din Bucureşti, ficatul. Ei trebuiau să se întoarcă de urgenţă în Capitală fiindcă organul era aşteptat de Floarea Mihai.

Din nefericire, ficatul femeii nu a mai putut fi prelevat deoarece avionul în care se aflau cadrele medicale, care urmau să facă acestă interveţie, s-a prăbuşit în Munţii Apuseni, în localităţii Fântânele din judeţul Cluj.

Femeia a pierdut lupta cu boala. Floarea Mihai va fi înmormântată, joi, la Cimitirul Sf. Gheorghe din Pitești, scrie sursazilei.ro.

O lună de la TRAGEDIA DIN APUSENI. Vezi cele mai dureroase IMAGINI şi cele mai ŞOCANTE declaraţii

Pacienta care urma să primească ficatul de la donatorul din Oradea spunea că aştepta acest transplant din 2011, că a fost emoţionată când a fost chemată pentru operaţie. De asemenea, ea a fost şocată când a aflat despre tragedie, afirmând: „Doctorii aceia au suferit pentru că au plecat să-mi salveze mie viaţa”.

Citeşte: Mesaj emoţionant al pacientei pentru care se preleva ficatul. Ce spune despre cei care au murit pentru ea

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical s-a prăbuşit, pe 20 ianuarie, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

La bord se aflau patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, o studentă şi doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

Tragedia din Apuseni. Descoperire NĂUCITOARE la locul accidentului, la parastasul lui Adrian Iovan VIDEO