Femeia care şi-a aruncat bebeluşul la tomberon în noaptea de Revelion a fost reţinută

O femeie de 30 de ani din Petroşani, judeţul Hunedoara, a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce, în noaptea de Revelion, şi-a aruncat într-un tomberon fetiţa nou-născută. Femeia este cercetată pentru omor calificat.

05 ian. 2016, 13:03
Femeia care şi-a aruncat bebeluşul la tomberon în noaptea de Revelion a fost reţinută

Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată, în 1 ianuarie, de un localnic, despre faptul că într-un container de gunoi din oraş se află cadavrul unui nou-născut. La locul indicat a mers o echipă operativă care a făcut cercetări, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru uciderea ori vătămarea nou-născutului de către mamă, potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Hunedoara.

Cadavrul bebeluşului a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă Petroşani, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În urma cercetărilor făcute, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au stabilit că mama copilului este o femeie în vârstă de 30 de ani. Aceasta a născut, în noaptea de Revelion, o fetiţă pe care a aruncat-o în containerul de gunoi din apropierea blocului în care locuieşte.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, ea urmând să fie prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă. Ea este cercetată pentru omor calificat.

Citeşte şi Mama bebeluşului găsit mort într-o ghenă din Petroşani este asistentă medicală